Tuesday 27 October 2015

LAMARAN ROMANTIS YANG MEMALUKAN.....

44730.png

Percubaan seorang lelaki untuk melamar bekas teman wanitanya di atas sebuah bot di daratan bertukar insiden yang memalukan apabila lamarannya ditolak di hadapan orang ramai di Hubei, China…

TSMY AJAK PAK LAH MUNGKIR JANJI !!!


Bekas Perdana Menteri, Tun Abdullah Badawi dalam satu sidang media beberapa tahun dahulu mendedahkan perangai sebenar bekas Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin yang digugurkan daripada Kabinet pada Julai lalu.

BAYI TIADA TANGAN, KAKI DAN HIDUNG DAPAT KERUSI KHAS BANTU BERJALAN


Seorang bayi yang kehilangan tangan, kaki dan hidungnya akibat jangkitan kuman meningitis September tahun lalu dan kini sudah mula berjalan menggunakan kerusi roda khas yang sangat canggih.

VIDEO DAN GAMBAR FENOMENA 2 MATAHARI TERBIT SERENTAK DI KANADA... INI JAWAPANNYA...


BERIKUT jawapan kepada fenomena 'ganjil' di Kanada(?), yang tiba-tiba hangat dan ter-hot hari ini. Mohon BACA DULU penerangan di bawah, beserta dengan LINK ASAL foto-foto tersebut.

3 WANITA AS DAKWA PUTERA ARAB SAUDI PAKSA LAKUKAN S*KS SELAMA 3 HARI


LOS ANGELES: Tiga wanita warga Amerika Syarikat (AS) mendakwa seorang putera Arab Saudi memaksa mereka melakukan seks selama tiga hari dalam sebuah parti seks dan dadah di rumah agam di Beverly Hills.

1BESTARINET BERNILAI RM663 JUTA KENDALIAN TSMY .... GAGAL !!!

1bestarinet

KUALA LUMPUR – Ahli Parlimen BN-Baling, Datuk Seri Abdul Azeez Rahim mempersoalkan kegagalan projek 1BestariNet yang menelan belanja RM663 juta.

3 SEBAB SAIFUDDIN TINGGALKAN UMNO


Saifuddin memberi tiga sebab kenapa beliau meninggalkan Umno:
  1. RASIS
  2. MODEL POLITIK KETINGGALAN ZAMAN
  3. DAKWAAN SKANDAL PARTI