Thursday 27 March 2014

RAJA BOMOH 'TAMPOR BUAYA MATI' BUAT HAL DI TEPI LAUT PULAK !!!!

Video Raja Bomoh 1Malaysia Seru Roh Mayat Mangsa#mh370 Timbul

Raja Bomoh buat hal lagi. Kali ni, beliau melakukan ritual di satu pantai untuk menyeru roh mayat mayat mangsa MH370 (walaupun masih belum disahkan lagi  kematian mereka oleh kenyataan rasmi) dan supaya MH370 dapat dilihat oleh satelit. Mungkin ada yang mengatakan niat mereka baik, tapi salah caranya. Bagi kami memang kami tentang habis habisan la. Memalukan nama umat Islam je. Dah la satu dunia ketawakan kita. 

#MH370 - ZHANG ZIYI MARAHKAN MALAYSIA ???


Selebriti ternama China termasuk pelakon Zhang Ziyi secara terbuka menyatakan kemarahan ke atas tindakan Malaysia menangani isu kehilangan pesawat Malaysia Airlines MH370.

SEMAKIN RAMAI AHLI KELUARGA #MH370 HUBUNGI FIRMA GUAMAN DI CHICAGO...


SHAH ALAM: Lebih ramai keluarga penumpang MH370 menghubungi firma guaman yang berpangkalan di Chicago untuk membantu mereka memfailkan saman terhadap pembuat pesawat itu, Boeing dan Malaysia Airlines (MAS) kerana yakin tragedi berlaku kerana kegagalan mekanikal.

TUNTUTAN SAMAN AHLI KELUARGA MANGSA #MH370 BERJUMLAH RM4.9 BILLION SEDANG DIPROSES

Ahli keluarga kepada beberapa mangsa dalam pesawat MH370 memfailkan saman berjumlah RM4.95 bilion bagi menuntut pampasan terhadap Boeing dan Malaysia Airlines.

ANALISIS FBI MENGENAI SIMULATOR PENERBANGAN DI RUMAH PILOT #MH370 SIAP TIDAK LAMA LAGI..


WASHINGTON: Biro Penyiasatan Persekutuan (FBI) akan melengkapkan analisis data dari simulator penerbangan yang diambil dari rumah juruterbang pesawat MH370 yang hilang, menurut pengarah agensi dari Amerika Syarikat itu, Rabu.

LELAKI DIKEJARKAN KE HUS 'ANU' DIKHATAN RAKAN SENDIRI !!!


KUCHING : Seorang lelaki terpaksa dikejarkan ke Hos­pital Umum Sarawak (HUS) akibat pendarahan pada alat kelaminnya selepas dikatakan disunat oleh rakannya pagi semalam.