Tuesday 1 September 2015

GAMBAR ANUAR ZAIN BERBAJU KUNING BERSIH4 IKUT BERDEMONSTRASI ???!!!


Dah kehabisan modal nampaknya penyokong DAP di perhimpunan Bersih 4 apabila melayu hanya 10 peratus je yang join dorang.. Mungkin untuk megelakkan kekecewaan berpanjangan, kaum bersih4 tu mula melakukan fitnah serta propaganda untuk sedapkan hati para penyokong masing-masing..

DI SEBALIK KEJATUHAN NILAI RINGGIT, 1 MDB DAN HARGA BAHAN BAKAR


1. Ramai yang gagal untuk memahami mekanisma kenaikan nilai USD berbanding Ringgit Malaysia.
2. Kenaikan mendadak USD sejak awal tahun ini telah meresahkan sedikit sebanyak rakyat negara ini dan lebih teruk lagi situasi ini telah dimanipulasi oleh sesetengah pihak anti-kerajaan.

BENARKAH, BERSIHARAM AKAN DITERUSKAN SEHINGGA DSN LETAK JAWATAN ???


Penganjur Bersih, Maria Chin dalam satu kenyataan kepada media menegaskan akan terus melaksanakan demonstrasi jalanan bagi mendesak Perdana Menteri meletakkan jawatan.

PAPAN TANDA RUNTUH, MERU-SETIA ALAM SESAK TERUKSEBUAH papan tanda jalan raya di Batu 4 Jalan Meru, berhampiran Setia Alam, Selangor runtuh akibat tersangkut pada bahagian belakang sebuah lori pasir pagi tadi.

BIL RM65K KEPADA MARIA CHIN UNTUK BERSIHKAN KAWASAN DEMONSTRASI


PENGERUSI dan penganjur Bersih 4, Maria Chin Abdullah akan dilayangkan bil sebanyak RM65,000 oleh Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan bagi menampung kos tambahan pembersihan kawasan yang digunakan peserta perhimpunan itu.