Wednesday 12 June 2013

FAKTA BLOOMBERG YANG PUAK-PUAK PR AKAN SPIN BAIK PUNYA....!!!

TERKINI! ANWAR & PEMBANGKANG TIDAK MAHU RAKYAT TAHU FAKTA PENTING INI!

Anda tentu masih ingat lagi omongan kosong Pakatan Pembangkang tentang pendidikan percuma di negara ini.

Mereka mengagung-agungkan negara Turki yang memberi pendidikan percuma kepada rakyat kerana kononnya mereka mengagihkan kekayaan negara untuk pendidikan. Tetapi satu perkara penting yang tidak diberitahu rakyat Malaysia ialah harga petrol di negara Turki adalah yang paling mahal sekali di dunia.

PKR BAKAL HILANG 3 KERUSI....???NIK NAZMI DI MAHKAMAH 4 JUN 2013

Pengarah Komunikasi Parti Keadilan Rakyat (PKR), Nik Nazmi Nik Ahmad, dihadapkan ke Mahkamah Sesyen di sini, hari ini atas dakwaan menganjurkan perhimpunaan tanpa kebenaran, 8 Mei lalu. 

GERUN KETEGASAN ZAHID, PKR KEMUKAKAN BUKTI 'VIDEO RASUAH' SASAR BATALKAN KEMENANGAN MP BAGAN DATOHPETALING JAYA, 12 Jun — PKR berusaha untuk membatalkan kemenangan Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi (gambar) di Bagan Datoh pada PRU13 dengan pendedahan bukti video pemberian rasuah untuk mengundi oleh menteri tersebut, kata pemimpin parti hari ini.

INDIVIDU KEENAM 'GENG MELISSA GOOI' AKAN MENYERAH DIRI SABTU INI

melissa-gooi-hina-agong


Seorang lagi individu yang dikehendaki polis berhubung kes menghina Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Abdul Halim Mu’ adzam Shah, dijangka menyerah diri Sabtu ini selepas pulang dari luar negara.

'TSUNAMI KECIL' LANDA PANTAI PULAU PINANG....???

Hiasan

GEORGE TOWN, 11 Jun (Bernama) - Ombak kuat sehingga mencapai ketinggian 3.5 meter melanda kawasan Padang Kota Lama sehingga air laut melimpah ke ruang pejalan kaki dan membasahi bahagian tempat letak kereta di bahu jalan hari ini.