Wednesday 18 September 2013

YASMIN HANI DEDAH PERUT MEMBOYOT.....

yasmin hani

Maternity shoot sememangnya satu penggambaran yang menarik sekiranya dibuat dengan betul. Iyerlah, bukan senang untuk hamil jadi untuk mengabadikan kenangan tersebut dalam bentuk gambar adalah satu perkara yang wajar dilakukan. Namun maternity shoot yang dilakukan oleh Yasmin Hani nampaknya telah mendapat kritikan ramai.

PAS, DAP DAN ISU 500 SURAT....


Kepemimpinan tertinggi Pas dicabar agar bertanya kepada DAP berhubung hal ehwal dalaman parti cauvinis Cina itu termasuk isu penyerahan 500 surat salinan asal yang ditandatangani para perwakilan DAP.

AKHIRNYA.....SELEPAS 60 HARI KEMATIAN, JENAZAH ANAK AKAN DIKEBUMIKAN....


IPOH : Genap 60 hari, jenazah mangsa yang dikatakan mati tersepit di tingkap pada 20 Julai lalu akhirnya dituntut bapanya di Unit Forensik, Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) pagi tadi.

DOSA KEPALA KOMUNIS CHIN PENG TERLALU BESAR....!!!

KL15_050112_UCAPTAMA

KUALA LUMPUR  – Dosa bekas Setiausaha Agung Parti Komunis Malaya (PKM), mendiang Chin Peng terlalu besar terhadap negara ini.

AHLI POLITIK DAN AHLI MBI DI SOAL SIASAT KERANA BERGADUH...??IPOH: Seorang ahli politik dan juga ahli Majlis Bandaraya Ipoh (MBI) disoal siasat polis selepas terbabit dalam kes pergaduhan menyebabkan mangsa cedera parah di sebuah restoran di Tanjung Rambutan di sini pada 28 Ogos lalu. 

( FOTO ) : NABILA HUDA ADA KEKASIH BARU...???

Post image for GAMBAR EKSLUSIF! KEKASIH BARU NABILA HUDA?

Siapa yang tidak kenal dengan anak rockers Amy Search ni.... Selain dari lakonannya yang bagus sama ada di dalam filem atau drama tv, kisah peribadi dan kegiatan sosialnya juga tidak kurang hebat....!!!

BILL GATES MASIH INDIVIDU TERKAYA DI US


NEW YORK - Pengasas syarikat teknologi Microsoft, Bill Gates kekal individu paling kaya di Amerika Syarikat (AS) dengan nilai kekayaannya mencecah AS$72 bilion (RM234 bilion).

KERETA MEWAH PLAT 'PENANG' MILIK AHLI POLITIK MALAYSIA BERKELIARAN DI HONG KONG...???

Siapa Pemimpin Politik Yang Baru Kaya Di Sambut Dengan Kereta Mewah Di Hong Kong?

Agaknya siapa pembesar dari Pulau Pinang yang bermewah di Hong Kong?
Pemimpin politik ini cukup kuat hubungannya dengan International Chinese Association. .
Malah menurut sumber, wang PRU13 berpuluh juta juga datang dari sini....
SIAPAKAH PEMILIK KERETA TERSEBUT.....???

ANAK DERHAKA : HANYA KERANA RUMAH BERNILAI 1/2 JUTA, HALAU IBU DAN 4 BERADIK KELUAR RUMAH


Kuala Lumpur : Seorang peniaga berusia 40-an sanggup bertindak menghalau ibu dan empat adik- beradiknya yang menetap di sebuah rumah teres peninggalan bapanya di Sungai Besi di sini, kerana ingin menjual rumah berkenaan.

BIJAK : ANAK PEREMPUAN BURUH KASAR MULAKAN PENGAJIAN PERINGKAT IJAZAH KETIKA BERUMUR 13 TAHUN

2
Tej Bahadur Verma dan anaknya, Sushma Verma.

LUCKNOW – Seorang budak perempuan memecahkan benteng norma pendidikan di India apabila dia memulakan pengajian di peringkat ijazah sarjana pada usia 13 tahun.

BRONT PALARAE YANG SUDAH BERNIKAH.......

bront palarae

Mula-mula, apabila berita mengenai dirinya sudah bernikah, empunya diri menafikan.. baca di sini

Kemudian.... mengaku pulak.. baca di sini

Terkini... apabila berita pernikahannya tersebar, Bront mengambil keputusan untuk membatalkan majlis resepsi di Kuala Lumpur. Hrmm...macam-macam..