Friday 5 September 2014

PACAR BARU ABBY ABADI


Abby Abadi menimbulkan gosip terbaru apabila dikatakan telah menemui pengganti. Menerusi satu gambar seorang lelaki yang dikongsikan oleh Abby di Instagram disertakan dengan ayat yang penuh dengan bunga-bunga cinta.

GURU PUSAT TAHFIZ LIWAT MURID LELAKI BERUSIA 14 TAHUN...... ASTAGHAFIRULLAHAL'AZIM....


IPOH – Harapkan pagar, pagar makan padi. Pelajar sepatutnya ke sekolah menuntut ilmu dengan bimbingan guru namun berlaku sebaliknya.

Guru yang diharap mencurah ilmu menjadikan pelajar tempat melampias nafsu.

PERSEMBAHAN MAYAT KE KDN SIMBOLIK TUNTUT MANSUH AKTA HASUTAN.... HARAM JADAH !!!

Perbuatan paling bodoh bangang dari GAMIS...

Sekumpulan mahasiswa dari Gabungan Mahasiswa Islam Semalaysia (Gamis) menghantar memorandum kepada Kementerian Dalam Negeri bagi menuntut pemansuhan Akta Hasutan 1948.

MAKAM RASULULLAH SAW TIDAK AKAN DIPINDAHKAN... AKAN KEKAL DI TEMPAT ASALNYA SEHINGGA DUNIA KIAMAT

Pelan sebenar projek pembesaran Masjidil Nabawi

KUALA LUMPUR, 4 September 2014 - Berita mengenai rancangan pemindahan makam Nabi Muhammad S.A.W yang disiarkan oleh akhbar Britain 'The Independent' adalah suatu pembohongan, kata Pertubuhan Pendidikan Sains dan Kebudayaan Islam (ISESCO).

CUCU ANGGAP FILEM BIOPIK SALOMA MENGHINA NENEKNYA......


Kuala Lumpur: Waris kepada Biduanita Negara, Allayarham Puan Sri Saloma kesal dengan Filem Biopik Saloma yang memberikan gambaran negatif dan tidak tepat di mana ia dikhuatiri akan memberi impak buruk kepada generasi akan datang.

DR. DZULKEFLI AHMAD RAMAL DUNIA AKAN KIAMAT JIKA PAS DAN UMNO BERSATU !!!


Cakap-cakap berhubung kerjasama PAS dan Umno kini membimbangkan pemimpin parti Islam itu.

Tanpa bersembunyi, anggota jawatankuasa Pusat PAS Dr Dzulkefly Ahmad memberikan amaran supaya perkara itu tidak berlaku kerana “kiamat jika PAS bekerjasama dengan Umno”.