Saturday 5 October 2013

( VIDEO ) : TARIAN GHAIRAH KILAFAIRY UNTUK RAPPER RJ


Sebelum ini, Murai Batu pernah bagi hint pada korang semua mengenai muzik video yang menampilkan pelakon Kilafairy dengan aksi ghairah serta tarian yang seksi menggoda.

ANTARA GOLONGAN ANTI HADIS DAN SYIAH YANG MENYESATKAN UMMAH......


Tumpuan dan fokus masa kini lebih terarah kepada golongan Syiah yang seringkali disandarkan kepada perbuatan dan amalan mereka yang sangat ekstrim, penuh bidaah, bertaqiyyah dan sentiasa berhubungan baik dengan musuh-musuh Islam seperti Yahudi dan Nasrani dalam usaha menghapuskan agama Allah Taala dengan berselindung di sebalik nama AHLUL BAIT.

PERHATIAN : RIBUT GEOMAGNETIK DIJANGKA UBAH ARAH KIBLATKumpulan saintis berpangkalan di Kanada mendapati ribut geomagnetik yang melanda bumi akan mengganggu aplikasi pandu arah kiblat yang digunakan oleh umat Islam seluruh dunia.

LOKMAN NOOR ADAM (CALON NAIB PRESIDEN PEMUDA UMNO) SARAN KERAJAAN KURANGKAN GAJI MENTERI BUKAN SUBSIDI MINYAK


SHAH ALAM : Kerajaan sepatutnya menunjukkan contoh dengan mengurangkan perbelanjaan dan gaji menteri terlebih dahulu daripada membebankan rakyat dengan kenaikan harga minyak.

BOYFRIEND BARU YUNA...???

MAYAT 2 LELAKI DIBUNUH KEJAM DALAM BONET KERETA WAJA


BAGAN SERAI :  Mayat dua lelaki yang dipercayai dibunuh dengan kejam dengan diikat kaki dan tangan serta muka diserkup dengan plastik lutsinar ditemui disumbat dalam bonet sebutah kereta jenis Proton Waja di Kawasan Rehat  dan Rawat ( R & R ), Projek Lebuhraya Utara-Selatan (PLUS), arah Selatan, di Alor Pongsu petang tadi...

MISTERI PEMBUNUHAN DI MALAYSIA YANG BELUM SELESAI ( PART II )

SAMBUNGAN DARI PART I..... LIHAT DI SINI

4.  BERAKHIRNYA KESENGSARAAN HIDUP....
Xo Jian Huang, 14, warganegara China telah dihantar untuk menetap di Malaysia bersama sepupu bapanya. Bagaimanapun, pada 27 September 2005, dia dijumpai mati lemas dalam sebuah kolam renang dengan 23 kesan dera di seluruh badan mangsa.  Siasatan membawa kepada penangkapan dan perbicaraan melibatkan tiga lelaki yang dituduh membunuh Xu - bapa saudaranya seorang ahli perniagaan, Koh Kim Teck dan dua orang pengawal peribadinya, Resty Agpalo dan Mohd Najib Zulkifli.