Monday 7 October 2013

PEMILIHAN UMNO 2013 : 33,012 LAYAK BERTANDING DI SELURUH NEGARAKUALA LUMPUR, 7 Okt  – Pengerusi Jawatankuasa Pemilihan UMNO 2013, Tan Sri Tajol Rosli, hari ini mengumumkan jumlah muktamad keseluruhan perwakilan yang bertanding di semua peringkat termasuk bahagian adalah berjumlah 33,012 orang.

SUMBANGAN RM100 JUTA DARI ROBERT KUOK UNTUK BINA PERPUSTAKAAN UNIVERSITI XIAMEN DI MALAYSIA


KUALA LUMPUR : Universiti Xiamen kampus Malaysia - universiti pertama China yang akan ditubuhkan di luar negara, bertuah apabila menerima sumbangan RM100 juta daripada Tan Sri Robert Kuok untuk pembinaannya.

PENGERUSI DAP MELAKA BUKA PEKUNG PARTI...???

GOH LEONG SAN (tengah)

Apabila Pengerusi DAP Melaka, Goh Leong San mengugut untuk mendedahkan perbuatan salah laku beberapa Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) parti itu yang memenangi Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) lalu, ia membuktikan ada perbuatan sedemikian dalam parti berkenaan.

PEHA BENGKAK BERNANAH, TERIMA 30 JAHITAN, DIROTAN USTAZ BANGLA 15 KALI


PUCHONG – Hanya kerana gagal menjawab soalan yang ditanya, seorang pelajar di sebuah madrasah di Jengka, Pahang didakwa telah dirotan sehingga tisu pahanya koyak dan terpaksa menerima 30 jahitan.

SOROK NIKAH DENGAN WAWA ZAINAL : AERIL ZAFRIL AKAN AMBIL TINDAKAN MAHKAMAH

.

Semalam, pelakon Aeril Zafrel menulis di akaun Twitternya sebagai respons kepada laporan Berita Harian, dia dikhabarkan sudah sah bernikah dengan pelakon Wawa Zainal. Malah mereka juga sudah pun menimang seorang cahayamata pada 24 Ogos 2013 yang lalu selepas bernikah pada 4 Februari tahun ini.

APABILA ZAHID 'SEKOLAHKAN' WARTAWAN MALAYSIAKINI.....

zahid-wartawanxx513

Wartawan mempunyai tugas asas untuk bertanya soalan berkepentingan awam, yang mana para menteri mempunyai tanggungjawab untuk menjawab.

MUKHRIZ KURANGKAN KEMPEN VICE PRESIDEN UNTUK KEMPEN PRK DUN SG. LIMAU


Menteri Besar Kedah, Datuk Mukhriz Tun Mahathir akan mengurangkan perjumpaan dengan perwakilan UMNO bagi memberi tumpuan kepada Pilihan Raya Dewan Undangan Negeri, Sungai Limau.

KERETA TERLIBAT KEMALANGAN ADA 2 ORANG DI DALAM BUT KERETA


Kes terbaharu di Genting Highlands itu terbongkar apabila seorang lelaki membuat laporan 
polis selepas terlibat dalam kemalangan.

( FOTO ) : BANGLO MEWAH PENYANYI TERSOHOR SITI NURHALIZA

ANDA mungkin sudah biasa melihat banglo-banglo mewah milik penyanyi terkenal negara, Dato Siti Nurhaliza.  Dikhabarkan, beliau rupa-rupanya memiliki 4 buah banglo. Bagi anda yang belum pernah melihat.....Jom kita skodeng....

Di Kuala Lipis. Difahamkan banglo ini didiami ibu beliau...