Saturday 1 June 2013

HINDRAF CABAR ANWAR BERDEBAT.....


SHAH ALAM – Barisan Bertindak Hak Penganut Hindu (Hindraf) mencabar Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk berdebat kerana Ketua Umum PKR itu mendakwa pertubuhan itu bersifat rasis.

MOHON MAAF ATAU KENA SAMAN...!!!


CHONG CHIENG JEN AKHIRNYA TERIMA PADAH

Tiga bulan. Itulah tempoh yang akan dilalui Setiausaha DAP Sarawak, Chong Chieng Jen yang juga Ahli Parlimen Bandar Kuching akibat daripada kata-kata fitnahnya (rekaan semata-mata) yang dibuatnya terhadap Ketua Menteri Sarawak, Pehin Sri Abdul Taib Mahmud di luar Dewan Undangan Negeri pada hari terakhir persidangan DUN Sarawak.

JAM OMEGA ANWAR TELAH DITEMUI....???


Terlihat seutas jam tangan lelaki di paparan sebuah blog, admin teringat dengan jam tangan Omega milik Anwar Ibrahim yang konon katanya di simpan oleh isteri tersayangnya.... siapa lagi kalau bukan mak Nurul Izzah.... Wan Azizah... Tapi benarkah ianya adalah jam tangan Omega yang pernah meletup-letup di 'pasaran politik' tanahair suatu waktu hari tu.....???

INILAH PARASIT UMNO YANG PERLU TAUBAT NASUHA...!!!

Admin difahamkan, semalam telah berlangsung mesyuarat Ahli Majlis Tertinggi Umno yang pertama selepas PRU 13. Dalam mesyuarat itu Datuk Seri Najib telah memberi peluang seluas-luasnya kepada semua ahli MT untuk bercakap apa sahaja yang terbuku di hati . 

Jangan disimpan-simpan, luah sahaja perasaan anda, Presiden dan Timbalan Presiden nak dengar. Tak puas hati dengan pilihan raya ? tak puas hati dengan Presiden ? tak puas dengan apa-apa sahaja, cakap....cakap....cakap.....

PENIAGA SAYUR MAUT DITETAK

Foto

Kuala Lumpur: Seorang peniaga sayur warga Myanmar maut selepas diserang sekumpulan lelaki menggunakan parang ketika sedang menaiki motosikal bersama seorang rakannya dalam kejadian di pekarangan tempat letak kereta Pasar Borong Selayang Baru, di sini, kelmarin.