Thursday 18 October 2012

PEMAIN BOLASEPAK WANITA TERCANTIK DUNIA BAKAL GUGAT ATM VS KELANTAN..???!!!

Bolasepak bukan hanya sekedar permainan kaum Adam saja, kaum Hawa pun sudah terlibat sama dalam permainan ini. 

Berikut adalah 7 Pemain  Bola Sepak Wanita Tercantik Dunia :


1. Leslie Osborne  


Leslie Osborne adalah pemain pertahanan untuk kelab bola sepak wanita profesional Boston Breakers. Ia juga anggota pasukan AS. 

SAMBUTAN MERIAH PM DI MANJUNG...

JAMUAN RAKYAT 
JANJI DITEPATI
PERINGKAT NEGERI PERAK 
DI 
STADIUM MAJLIS PERBANDARAN MANJUNG
18 OKTOBER 2012 JAM 12.00 TENGAHARI\

RENTUNG WEYYY !!! MANSOR BELASAH PAKATAN LAGI...!!!
Allah swt tunjukkan wajah sebenar politikus PR. Politikus PR pentingkan habuan peribadi dan bukan rakyat.

PERTAMA KALI DIPAPARKAN ..... AKSI LANUN SOMALIA...!!!

LANUN SOMALIA adalah kelompok lanun moden atau canggih yang menahan laluan kapal yang memasuki garis pantai Somalia. Mereka menggunakan bot laju dan dilengkapi dengan senjata automatik, termasuk RPG (granat rocket). 

Para lanun ini sangat licik dan anggota kumpulan ini adalah kombinasi antara bekas nelayan, tentera dan pakar komputer.  Namun begitu, mereka tidak memiliki latihan yang berkualiti. Bagi menangkis dan menangani serangan dari mereka, armada kapal perang antarabangsa telah ditempatkan di Teluk Aden untuk berkawal setiap hari bagi memastikan keselamatan kapal-kapal yang melalui teluk itu.

Jom ikuti modus operandi mereka : 

1. Mereka menangkap kapal yang lalu untuk mendapatkan tawanan agar mendapat wang tebusan diperolehi.....

Somalian Pirates

MENANG HADIAH LAMBORGHINI... EKSIDEN PULAK!!!Pada Oktober 2011, David Dopp telah memenangi hadiah dari satu pertandingan yang diadakan di Kedai Maverick.  Hadiahnya sangat lumayan dan mewah iaitu sebuah kereta Lamborghini Murcielago Roadster berharga $380,00.00.

BLOGGER LUCAH GAMPANG AKAN TERUS MELUCAH

Blogger Lucah
PETALING JAYA – Pelajar Malaysia di Singapura, Alvin Tan Jye Yee, 24,  yang bakal dikenakan tindakan disiplin berhubung blog pornonya bagaimanapun tidak akan berhenti daripada melakukan aktiviti berkenaan.
Malah, dia dan pasangannya, Vivian Lee bercadang untuk terus melakukan lebih banyak ‘aksi’ selain bercadang mahu menyimpan semua rakaman hubungan intim mereka.

NOTIS ONANI DI USM... MEMALUKAN..!!!!

Notis Dilarang Onani USM
Penulis gelak dahulu sebelum membaca notis dalam bahasa Inggeris berkaitan polisi onani atau lancap Universiti Sains Malaysia (USM). (Lihat notis tersebut sepeti di atas).

ANWAR BERPESTA ARAK DAN BERLAGU RIANG BERSAMA ESTRADA DI ATAS PENDERITAAN BANGSA MORO...!!!


Presiden PAS itu berkata, Pakatan pembangkang mengalu-alukan perjanjian damai yang dimeterai di Manila Isnin antara kerajaan Filipina dan MILF.


“Ia sebagai satu penyelesaian yang sangat baik dan positif kepada keamanan serantau dan antarabangsa. Jadi kita harapkan semua perjanjian itu dilaksanakan sebaik-baiknya,” katanya.

SEPAGI BERSAMA PM DI TELUK INTAN

Najib Tun Razak

TELUK INTAN – Agenda pembangunan negara untuk memberi manfaat lebih besar kepada rakyat oleh Barisan Nasional (BN) adalah lebih baik dan unggul daripada apa yang dikemukakan pembangkang, kata Datuk Seri Najib Tun Razak .

TERGEMPAR !!! MAT SABU (SYIAH) ROGOL ANAK SENDIRI....???!!!


Kerakusan Syiah....
BACA PETIKAN BERIKUT  :  

GEMPAR !!! NIK AZIZ DI DIAGNOSIS LIDAH BERCABANG...???
Ramai mengatakan Nik Aziz Nik Mat adalah ulamak pewaris nabi dan PAS merupakan sebuah gerakan dakwah, tetapi dalam masa yang sama mereka gagal menyelami gerakan dakwah yang dilakukan oleh para anbia. 

PERAK CEMERLANG DI BAWAH PENTADBIRAN DS DR. ZAMBRY

INI BUKAN ARTIKEL MEMBODEK....MENGAMPU.... ATAU OMONG KOSONG UNTUK MENYEDAPKAN CERITA....!!!!!

LETS CEKIDOT............................


Perak Terus Cemerlang Di Bawah Kepimpinan DS Zambry


Hasil pentadbiran dan pengurusan yang cekap, kerajaan negeri Perak di bawah pimpinan Menteri Besar, Datuk Seri Dr Zambry Abd Kadir terus melakar kejayaan demi kejayaan yang pastinya dicemburui pihak luar terutamanya pembangkang.

DAH NAMANYA PUN SALAH.... SEMUANYA JADI SALAH...!!!


Salahuddin-Ayub-300x202

SALAHUDIN AYOB SALAHKAN MEDIA PROMOSI DIRINYA MB JOHOR.....

Semalam bertempat di pejabat Ketua Pembangkang, Parlimen Malaysia Anwar Ibrahim telah mengadakan satu sidang akhbar khas yang antara lainya bertujuan untuk memaklumkan kononnya berlaku pelbagai salah tadbir atas kewangan negara. Namun isu yang ingin dibincangkan bukanlah mengenai inti pati sidang akhbar tersebut.

AWAS !!! SYIAH DI SEKELILING ANDA...!!!

Hati-hati dengan penyebaran ajaran Syiah di Malaysia kononnya atas nama menyayangi Fatimah! Syed Hassan Al-Attas dikesan bergerak antara Johor Baharu dan Kuala Lumpur. Menggunakan gelaran "Ayatullah" dan amat aktif memberikan kalam motivasi.

Ingat! Tiada siapa jua makhluk ciptaan Allah yang lebih mulia berbanding Nabi Muhammad s.a.w. Mentaati Baginda adalah mentaati Allah.

DOSA APAKAH YANG TELAH BAYI INI LAKUKAN ...?????

image

SEKARANG NI SEMAKIN BANYAK KES YANG BERKAITAN DENGAN BAYI DIPAPARKAN DI SURAT KHABAR. JENAYAH INI SEOLAH-OLAH meningkat setiap hari seiringan dengan meningkatnya populasi penduduk di negara ini.