Thursday 3 July 2014

MALL TERBIAR JADI 'AKUARIUM URBAN' TIDAK BERTUAN


Sebuah pusat membeli-belah atau yang biasa kita sebut mall bernama 'New World' di Bangkok, Thailand, telah ditinggalkan sejak ianya terbakar pada tahun 1999.

SAH! RIZALMAN DIHANTAR SEMULA KE NEW ZEALAND BANTU SIASATAN SERANGAN SEKSUAL !


Wisma Putra hari ini mengesahkan diplomat Malaysia yang merupakan suspek kepada sebuah kes serangan seksual terhadap wanita berusia 21 tahun akan dihantar semula ke New Zealand.

DARIPADA TIDAK PERCAYA AGAMA, KINI IBU RESTUI FELIXIA YEAP MASUK ISLAM, LOKASI DIRAHSIAKAN


Bekas model bikini berbangsa Cina, Felixia Yeap tidak membenarkan sebarang liputan media atau publisiti mengenai majlis pengislamannya yang dijangka diadakan pada Khamis.

ORANG ISLAM DI WILAYAH XINJIANG, CHINA DILARANG MENJALANI IBADAH PUASA !!!

Pihak berkuasa menyekat kebebasan bersuara penduduk Islam Uighur menyebabkan mereka mengadakan protes.
China melarang kakitangan awam, guru dan pelajar di wilayah Xinjiang berpuasa, menurut laman web kerajaan, semalam.

PANJAT BANGUNAN PENCAKAR LANGIT HANYA DENGAN 'TULANG EMPAT KERAT' BERSAMA NOTA 'HAPPY RAMADHAN' DAN 'FELIXIA WELCOME TO ISLAM'


Untuk membuktikan “Malaysia Boleh” seorang lelaki telah memanjat bangunan setinggi 36 tingkat tanpa peralatan yang lengkap sejurus itu ia membuktikan yang dia pun sehebat Spiderman Perancis Alain Robert.

PEMAIN TENIS NOMBOR SATU DUNIA, RAFAEL NADAL KALAH MENGEJUT KEPADA ANAK KACUKAN MELAYU

Keraguan Norlaila Dorong Kyrgios Kalahkan Nadal

MELBOURNE : Keraguan ibunya terhadap keupayaannya untuk mengalahkan pemain tenis nombor satu dunia, Rafael Nadal telah mendorong Nick Kyrgios mencipta kemenangan mengejut ke atas pemain terkemuka dunia itu di Wimbledon malam Selasa.

ZAINUDDIN MAIDIN KECAM MCA IKUT JEJAK LANGKAH DAP ???


Beliau merujuk kepada kritikan MCA kepada terhadap sikap Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Zahid Hamidi dalam isu insiden kepala lembu terhadap seorang wakil rakyat DAP RSN Rayer.

POLIS BERKAS SUSPEK UTAMA KES BUNUH TKP KASTAM


KUALA LUMPUR : Selepas lebih setahun diburu pihak berkuasa, suspek utama kes pembunuhan Timbalan Ketua Pengarah Kastam, Datuk Shaharuddin Ibrahim, di Putrajaya, tahun lalu, akhirnya diberkas polis.