Monday 18 August 2014

MISTERI POTRET WANITA MENANGIS DI BILIK AKHIR PENJARA PUDU


Meskipun sudah dirobohkan pada tahun 2010, kisah misteri yang menyelubungi penjara tersebut akan terus diceritakan. Pelbagai kisah seram yang pernah diceritakan sebelum ini berlegar-legar di minda.

TUN M KATA PAK LAH LEBIH BAIK DARIPADA NAJIB ???


Tun Dr Mahathir Mohamad berkata hari ini beliau terpaksa menarik balik sokongan dan terpaksa mengkritik kerajaan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak kerana prestasinya lebih buruk daripada penggantinya Tun Abdullah Ahmad Badawi.

POLIS PERAK SAHKAN BERITA PEKERJA McD KUALA KANGSAR KENA PUKUL ADALAH PALSU

Gambar ini dikatakan sebagai pekerja McD Kuala Kangsar dibelasah orang awam kerana bekerja di Restoran yang menyumbang untuk Israel,,,,

Menerusi laman sosial Persatuan Kongsi Gelap Melayu, satu penyebaran foto yang kononnya dua pekerja MCD dibelasah dengan teruk oleh orang awam gara-gara bekerja di Restoran MCD.

FOTO 18-PL : ADAT PENGKEBUMIAN YANG MENGERIKAN... HANYA DI TIBET !!!


"Pengkebumian langit ( Sky burials) adalah majlis agama eksklusif dan luar biasa di Tibet. Amalan ini melibatkan membedah tubuh si mati dan hamburan kepingan daging pada puncak gunung untuk mengurai atau dimakan oleh burung.

BEKAS PENEMBAK TEPAT KENCING MAYAT PEJUANG TALIBAN DITEMUI MATI MENGEJUT


Carolina Utara – Bekas penembak tepat yang menimbulkan kontroversi selepas membuang air kecil pada mayat pejuang Taliban, ditemui mati Jumaat lalu.

MISI KEMANUSIAAN : HANYA 3 ORANG SAHAJA DIBENARKAN MEMASUKI GAZA, BERPULUH YANG LAIN KEMBALI KE CAIRO


Kesemua 83‎ ahli delegasi pasukan Misi Bantuan Kemanusiaan Rakyat Palestine terkandas lebih 4 jam sejak pagi tadi di Check Point El Qantara yang menyediakan khidmat feri untuk menyeberangi Terusan Suez setelah jambatan sedia ada telah ditutup oleh pemerintahan kerajaan Fatah Al-Sisi.

BERTUDUNG.... TETAPI TUNJUK ISYARAT LUCAH ....


Memalukan......menurut cerita yang disebarkan pelanggan terbabit menerusi laman sosial, kejadian bermula bila seorang rakannya meminta token ganti yang digunakan pada salah satu mesin yang rosak namun pekerja di situ memintanya supaya membeli token baru.

DAP KEPANASAN ... UGUT TUMBANGKAN PM JIKA FACEBOOK DIHARAMKAN !!!


DAP akan menganjurkan demonstrasi di seluruh negara jika Kerajaan Persekutuan meneruskan cubaan mereka untuk menutup dan mengharamkan penggunaan media sosial Facebook.