Monday 10 March 2014

114 PENGIKUT AJARAN SYIAH DITAHAN DI TAIPING

pngikut syiah

Taiping : Seramai 114 orang termasuk lapan warga asing yang dipercayai pengikut ajaran Syiah, ditahan dalam satu serbuan di sebuah rumah yang terletak dalam kawasan Hutan Simpan Bintang Hijau, berhampiran sempadan Gerik, di sini, ketika meraikan satu majlis malam kelmarin.

#PRAYFORMH370 - CNN RANCANG OPERASI 'FALSE FLAG' MH370 ???!!!


1. MUQADDIMAH

Lihatlah insiden MH370 dengan pandangan matahati. Jangan terbuai dengan naratif huru-hara yang sedang disogokkan kepada anda supaya anda tidak melihat percaturan sebenarnya.

Anda sedang berhadapan dengan musuh-musuh yang tersembunyi dan sangat pakar dalam operasi false flag. Saya sudah acapkali menekankan kepentingan Malaysia dan perairannya. Hari ini kita melihat mereka maju setapak lagi dan dengan mudahnya Malaysia diheret ke persada kacamata dunia atas sebab-sebab yang tidak diingini, bersama pihak-pihak yang berkepentingan........

#PRAYFORMH370 - PERSOALAN PENTING MENGENAI PENGGUNAAN TEKNOLOGI CANGGIH PENCARIAN PESAWAT HILANG


Misteri kehilangan Penerbangan Malaysia pesawat MH370 dari Kuala Lumpur ke Beijing masih belum terjawab. Hari ni masuk hari ke-3 pesawat ini hilang secara tiba-tiba ketika melalui ruang udara Vietnam. Selepas kejutan kehilangan pesawat hilang, susur masa media sosial kami mula dipenuhi dengan pelbagai teori dari “pakar” yang pada pendapat kami kurang faham tentang teknologi yang ada di sekeliling kita. Artikel ini ditulis bagi memberikan sedikit pencerahan tentang teknologi yang digunakan bagi mencari pesawat yang hilang serta jawapan kepada beberapa kenyataan kurang pintar yang muncul secara pukal sejak 36 jam yang lalu. Kami merasakan kami mempunyai tanggungjawab sosial untuk memberi penerangan tentang apa yang boleh dan tidak boleh dilakukan dalam operasi menyelamat ketika ini.

#PRAYFORMH370 - PILOT PESAWAT MH370 KETIKA HILANG ADALAH ORANG KUAT PR ???

#PRAYFORMH370 - NELAYAN LIHAT PESAWAT TERBANG RENDAH MENUJU TENGAH LAUTAN


Seorang nelayan di Kota Bharu mendakwa terlihat sebuah pesawat terbang lebih rendah daripada biasa di Laut China Selatan kira-kira lapan batu nautika dari Kuala Besar, Pantai Cahaya Bulan awal pagi kelmarin.

#PRAYFORMH370 - PEMEGANG PASPORT PALSU BELI TIKET SERENTAK ???

Hiasan

Dua individu yang didakwa menaiki pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH370 dengan pasport palsu, dilaporkan membeli tiket penerbangan pada masa yang sama.