Thursday 21 August 2014

RAKYAT MALAYSIA TERBUNUH KETIKA BERTEMPUR DI SYRIA


Berita kematiannya dimaklumkan seorang rakyat Malaysia lain yang turut berada di sana menerusi Facebook. Abu Turab dikatakan gugur ketika mempertahankan Kampung Syar’aya selepas bertempur selama satu jam.

AMMAR ALFIAN RAKAM AKSI LUCAH BERSAMA RAKAN DI INSTAGRAM ???


Terkejut baca ruangan Mizz Lahar di suratkhabar Kosmo hari ini. Mana tidaknya, Ammar Alfian yang penuh dengan kontroversi satu ketika dahulu dikatakan telah merakam aksi lucah bersama seorang pelakon lain dan berkongsi video tersebut di Instagramnya.

MUBARAK MINTA TUN M HENTIKAN KRITIK NAJIB SECARA TERBUKA


Majlis Bekas Wakil Rakyat Malaysia (Mubarak) hari ini meminta bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad menghentikan 'perang dingin' secara terbuka dengan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.

BOSAN DENGAN ANWAR IBRAHIM.. AMERIKA SYARIKAT PUTUSKAN HUBUNGAN ???


SKANDAL SEKS & NEPOTISME DI ANTARA DSAI DAN BN

Nampaknya negara angkat Anwar Ibrahim, Amerika Syarikat, semakin bosan dengan telatah beliau di Malaysia. Dahulu, pada mulanya Amerika Syarikat adalah menyokong pemimpin pembangkang Malaysia kerana Amerika berfikir Anwar adalah sekutu yang lebih baik berbanding kerajaan Malaysia. 

BULAN TIDAK AKAN MENJADI KEMBAR PADA 27 OGOS 2014


Agensi Angkasa Negara (ANGKASA) hari ini menafikan dakwaan kononnya planet Marikh akan membesar seperti bulan dan kemunculan bulan berkembar pada Rabu depan (27 Ogos), seperti yang tersebar di laman sosial dan khidmat pesanan ringkas.

ANAK GURU MAUT DITINGGALKAN DALAM KERETA LEBIH 8 JAM

MUHAMMAD Aqil Arfan Adnan, 4 maut selepas ditinggalkan oleh bapanya didalam kereta.

Kuala Nerang : Seorang kanak-kanak lelaki berusia empat tahun maut selepas terperangkap dalam kereta bapanya lebih lapan jam di pekarangan Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Kuala Nerang di sini, hari ini.