Thursday 2 October 2014

PEMBUKTIAN MUKJIZAT NABI MUHAMMAD SAW


Kemajuan didalam bidang sains dan angkasa dizaman kini telah membuktikan kebenaran sabda Rasulullah saw yang telah baginda sampaikan sejak 1400 tahun yang lalu. Padahal baginda adalah seorang nabi yang diutuskan sebagai ummi, yang tidak tahu membaca dan menulis sebelumnya. 

KHALID SAMAD TIDAK MAMPU HALANG PESTA ARAK DI SELANGOR ...


Menurut Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad, penganjuran pesta arak ‘Oktoberfest’ anjuran Carlsberg Malaysia tidak boleh dihalang ekoran Malaysia merupakan sebuah negara majmuk.

JUTAWAN MILITAN MALAYSIA REKRUT UMAT ISLAM FILIPINA SERTAI IS


PETALING JAYA : Militan rakyat Malaysia, Zulkifli Abdul Hir atau lebih dikenali sebagai Marwan dilaporkan merekrut umat Islam Filipina di Pulau Mindanao, selatan negara itu untuk menyertai Negara Islam (IS). 

TIKUS DITEMUI 'MAIN SOROK-SOROK' DICELAH SAYURAN DI AEON BIG MID VALLEY


Seorang pengguna Facebook yang menggunakan nama Chiah Yoke Fong baru-baru ini telah memuat naik status bersama dengan dua keping gambar tikus yang dilihat bersembunyi dicelah-celah sayuran di sebuah pasaraya Aeon Big di Mid Valley.

PELAJAR TINGKATAN 3 SMK SYED ALWI MAUT JATUH DARI SILING DEWAN AKIBAT DIBULI RAKAN ???

Pelajar Maut Jatuh Dari Siling Dewan Sekolah di Kangar

SEMALAM gempar dengan berita seorang pelajar lelaki dari SMK Syed Alwi Kangar Perlis maut selepas terjatuh dari siling dewan sekolah berkenaan kira-kira jam 11.30 pagi.

RAS ADIBA RADZI DIMASUKKAN KE ICU AKIBAT DEMAM PANAS.... SEMOGA CEPAT SEMBUH...


PETALING JAYA: Personaliti Ras Adiba Radzi, 46, dimasukkan ke Pusat Rawatan Rapi (ICU), di sebuah pusat perubatan swasta di Kuala Lumpur akibat demam panas.