Saturday 16 March 2013

GURU BIADAP BANGANG HINA POLIS AKAN DIKENAKAN TINDAKAN TEGAS....


Kementerian Pelajaran telah mengeluarkan kenyataan akhbar berhubung isu seorang guru yang didakwa telah mengeluarkan pernyataan menghina anggota polis yang bertugas di Lahad Datu, Sabah melalui laman sosial, Facebook.

Kenyataan tersebut dibuat oleh Ketua Pengarah Pelajaran, Tan Sri Abd. Ghafar Mahmud di sini hari ini.

Berikut adalah kenyataan akhbar terbabit yang turut boleh dibaca di laman web kementerian tersebut iaitu http://www.moe.gov.my/v/kenyataan-media-view?page=1&id=316

KENYATAAN AKHBAR BERKAITAN SEORANG GURU DI KELANTAN MENGHINA ANGGOTA POLIS MELALUI LAMAN FACEBOOK

HARAKAHDAILY PADAM ARTIKEL GAMBAR 'LUCAH' ANWAR IBRAHIM.....AIDCNews – 16/03/13 – RBF Online melahirkan rasa hairan dengan sikap pengurusan harakahdaily.net yang memadamkan artikel ‘Gambar Anwar bercumbu dengan lelaki mula beredar’ sedangkan organ parti Pas itu merupakan portal berita online pembangkang yang pertama menyiarkannya.
“Tadi bukan main gedebe hentam Umno disebalik penyiaran gambar tersebut….tup….tup….mereka yang lesapkan dulu berita itu,”kata RBF dalam artikel bertajuk “Gempar ! Harakah Dah Buang Berita Anwar Bercumbu Dengan Lelaki

AERIL ZAFRIL SEPERTI BERMIMPI BERLAKON DI SAMPING CHRISTINA RICCI DAN SHARON STONE


Aktor Aeril Zafrel mengesahkan desas-desus pembabitannya sebagai pelakon utama dalam sebuah filem Hollywood di samping aktres handalan, Christina Ricci dan Sharon Stone.

Akhbar Harian Metro melaporkan, Aeril atau nama sebenarnya, Suhairil Sunari, 26, berkata, pembikinan filem itu masih berlangsung di London namun dia tidak dapat mendedahkan butiran lanjut mengenai filem itu kerana terikat dengan perjanjian dengan pihak produser.

HILANG TENAGA BATIN...!!!


“Anda hanya boleh membayangkannya’’. Itu yang dialami Edgardo Toucet selepas kemaluannya hancur dalam satu kemalangan di tempat kerja pada bulan Januari, kira-kira tiga tahun lalu.

Lelaki berkenaan kini mengemukakan tuntutan saman ke atas majikannya Spartan Staffing atas kemalangan berkenaan.

SEBENARNYA.....AGBIMUDDIN TIDAK PERNAH BERADA DI SABAH..???


TIPU muslihat Raja Muda Agbimuddin dan keluarganya, kononnya Agbimuddin mengetuai pendudukan Kg Tanduo pada malam 12 Februari.

Sebenarnya Agbimuddin tidak pernah berada di Sabah semasa kejadian itu. Muslihat Agbimuddin adalah untuk memalukan pasukan keselamatan, kerana walaupun dikepung berlapis-lapis dari semua jajaran laut dan darat, akhirnya dia mudah sahaja meloloskan diri.

AGBIMUDDIN PENGECUT.... TINGGALKAN MEDAN PERANG....LARI KE FILIPINA....!!!


Pihak berkuasa keselamatan negara yakin telah melumpuhkan kumpulan penceroboh pengganas Sulu di Lahad Datu, Sabah, dengan ketua kumpulan itu dipercayai melarikan diri ke Filipina.

Gerakan ofensif pasukan keselamatan negara terhadap kawasan kubu pengganas di Kampung Tanduo sejak 11 hari lepas menyebabkan ketua kumpulan penceroboh itu, Azzumudie Kiram, yang turut dikenali sebagai Agbimuddin Kiram, meninggalkan pengikutnya di Lahad Datu.

GEMPAR !!! GAMBAR-GAMBAR TERKINI AKSI SONGSANG KETUA PEMBANGKANG TERSEBAR.......perghhhhh!!!!


Awal pagi Sabtu ini, ketika melayari beberapa blog, teman tertarik dengan satu artikel berikut :

Sebuah blog telah mendedahkan gambar-gambar skandal terbaru yang dipercayai Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim yang bakal menggemparkan dunia politik tanahair. 

Jika sebelum ini Trio Datuk T mendedahkan sebuah video skandal Anwar dengan seorang pelacur China, kini gambar Anwar sedang melayani lelaki muda pula didedahkan oleh blog terbabit.

3 KUBUR MENGANDUNGI 15 MAYAT PENGGANAS SULU DITEMUI....


LAHAD DATU : Anggota keselamatan negara telah menemui tiga kubur baru di Kampung Tanduo.
Pesuruhjaya Polis Sabah Datuk Hamza Taib berkata kubur-kubur itu mengandungi 15 mayat dan berada berhampiran dengan sebuah kubur besar yang ditemui di sana 10 hari lalu.
Hamza berkata dengan penemuan ini, jumlah pengganas Sulu yang telah ditembak mati oleh anggota keselamatan negara mencatat 61 orang.

TWITTER GAMPANG KHALID ISMATH...!!!


Anda baca dan nilailah sendiri...
Orang macam itu kah yang pembangkang harap akan menjadi pemimpin masa depan mereka???
Hancur Malaysia... lebur agama ...musnah bangsa......jika begitulah rupa manusia yang akan anda angkat untuk memimpin anda..!!!!!