Friday 29 August 2014

4 REMAJA LELAKI SAMSENG BELASAH REMAJA LAIN DI TAHAN POLIS


Muar: Polis menahan empat remaja lelaki berusia 14 hingga 15 tahun semalam bagi membantu siasatan video pukul dan buli seorang remaja lelaki di Air Hitam, di sini, yang viral di media sosial.

KALAU BUKAN WAN AZIZAH... ADAKAH ANWAR IBRAHIM MINTA SEMUA DALAM PR SOKONG WANITA JADI MB SELANGOR ???


Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini secara terbuka meminta PAS untuk menyatakan sama ada mereka menentang keputusan Pakatan Rakyat (PR) untuk menamakan isterinya, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail, sebagai satu-satunya calon menteri besar Selangor kerana beliau seorang wanita.

ANUGERAH DARJAH TERTINGGI SUKU MINANGKABAU BUAT ROSMAH MANSOR

DS Rosmah Mansor bersama Hassan Malek

PADANG (SUMATERA BARAT) – Kesungguhan isteri Perdana Menteri Datin Seri Rosmah Mansor memartabatkan suku Minangkabau mendapat pengiktirafan apabila beliau dianugerah darjah tertinggi wanita suku itu.

RAMLI MS AKUI KAHWIN DENGAN PENYANYI ALYAH SETAHUN YANG LALU DI BATAM


PETALING JAYA: Konduktor muzik terkenal Datuk Ramli Mohamed Salleh atau Ramli MS berkata ada sebab beliau merahsiakan pernikahannya dengan penyanyi Alyah yang dilakukan di Batam, Indonesia kira-kira setahun lalu.

SELFIE DI TENGAH KESESAKAN TRAFIK, ANAK KOMPOSER TERKENAL DIKECAM


Dengan teknologi yang canggih pada masa kini pelbagai jenama "gadget" yang terdapat di Malaysia rakyat tampa had umur mengunakan teknologi itu dengan berleluasa.

PENGUMUMAN PRK DUN PENGKALAN KUBOR


PUTRAJAYA – Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) menetapkan pilihan raya kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Pengkalan Kubor ialah pada 25 Sept.

  • Tarikh Writ                         :  29 Ogos 2014
  • Tarikh Notis Pilihanraya   :  30 Ogos 2014
  • Tarikh Penamaan Calon    :  13 September 2014
  • Tarikh Pengundian Awal   :  21 September 2014
  • Tarikh Hari Mengundi       :  25 September 2014

ISIL BUKAN PERJUANGAN ISLAM SEBENAR ???


SHAH ALAM – Perjuangan yang dibawa kumpulan militan Negara Islam Iraq dan Syria (ISIL) jelas bertentangan dengan ajaran Islam sebenar kerana tindakan ganas yang dilakukan terhadap orang awam di negara berkenaan.

JIJIK : USTAZ PEMILIK PUSAT TAHFIZ JIMAK 3 ISTERI SEKALIGUS ???!!!

 

Dia amat dihormati sebagai guru agama, penceramah bebas dan pemilik pusat tahfiz, namun di sebalik semua itu dia menjadi igauan ngeri buat tiga isterinya berikutan kerakusan amalan seksnya yang melampau iaitu melakukannya serentak dengan ketiga-tiga isteri.