Wednesday 5 June 2013

( FOTO ) : SADIS DAN MENGERIKAN, OPERASI MENYELAMATKAN BAYI DARI DALAM PEMBETUNG NAJIS...!!!

BLOGGER MELAYU PUN HINA YDP AGONG....???


BONGKAR!!! WAJAH SEBENAR BLOGGER EFFI OBEFIEND DIDEDAHKAN!!


Inilah wajah blogger blogserius.blogspot.com yang menghina YDP AGONG!!!

Persoalannya, kenapa dan mengapa isu penghinaan kepada YDP AGONG seakan-akan menjadi "trend" ketika ini?

Bukan mereka 2-3 kerat ini sahaja, dah "bersepah" di media sosial seperti FB dan Twitter..

Persoalan yang perlukan jawapan dari pakar2 sejarawan dan bijak pandai

Mencegah lebih baik daripada merawat!!



HARAKAH, AKHBAR 'NERAKA' HINGGA KIAMAT...!!!


Baca seterusnya.... di sini

30 BULAN PENJARA UNTUK UTHAYAKUMAR...???


Pemimpin Barisan Bertindak Hak-hak Hindu (Hindraf) P Uthayakumar dijatuhi hukuman penjara dua tahun enam bulan selepas didapati bersalah membuat kenyataan hasutan pada 2007.

Beliau didakwa memuatkan bahan hasutan dalam surat yang ditulis antara 15 November hingga 8 Disember 2007 kepada perdana menteri British ketika itu Gordon Brown, yang mendakwa terdapat pembersihan etnik India miskin di Malaysia.

Dia juga memuatkannya di laman web Police Watch yang tidak lagi beroperasi.

Pada Isnin, Uthayakumar menolak untuk menyambung pembelaannya atas alasan bahawa keadaan kes itu tidak membenarkannya untuk meneruskannya. Dia juga enggan membuat penghujahannya pagi ini.

Kes itu dikendalikan oleh Hakim Ahmad Zamzani Mohd Zain.

( FOTO ) : 'FRESHIE' TENTERA DAJJAL BETINA TUNJUK AKSI BOGEL.....!!!

The women posed in their underwear and combat fatigues in the images that were posted on Facebook

Kalau dah nama pun Israel, tak kira sama ada jantan ke betina... walaupun tentera...perangai memang tak 'semiak' (loghat Perak yang bermakna tak senonoh)..!!!

Baru-baru ini pihak militan Israel telah menjatuhkan hukuman disiplin terhadap sekelompok tentera betina mereka yang berposing 'melampau' dengan hanya mengenakan pakaian dalam bersama senjata perang mereka. Paling gampang dan bodohnya tentera tersebut apabila foto-foto tersebut kemudiannya diposting ke facebook.

ANWAR HILANG AKAL.... TUDUH YDP AGONG 'AJEN BN' DI PC PKR


Anwar Ibrahim hari ini menuduh Seri Paduka Baginda, Yang di-Pertuan Agong Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah sebagai mengikut telunjuk Barisan Nasional (BN) apabila baginda meminta rakyat menerima keputusan Pilihan Raya Umum (PRU) ke-13.

Pada sidang medianya di ibu pejabat PKR hari ini, Anwar mendakwa teks ucapan yang dibacakan baginda pada ulang tahun keputeraan rasmi Yang di-Pertuan Agong disediakan oleh kerajaan BN.

POLIS TERLIBAT KEMATIAN DHARMENDRAN TETAP KENA DAKWA

KUALA LUMPUR : Anggota polis yang terlibat dalam kes kematian dalam tahanan N. Dharmendran, 32, akan didakwa di mahkamah petang ini atas kesalahan membunuh, kata Pejabat Peguam Negara.

Dalam kenyataannya, Peguam Negara Tan Sri Abdul Ghani Patail berkata pihaknya telah memutuskan pendakwaan dibuat atas kesalahan membunuh di bawah Seksyen 302 Kanun Keseksaan terhadap anggota polis terlibat.