Friday 23 January 2015

SITI NURHALIZA TAU KENAPA ZAMANI TERJEBAK DADAH ???


KUALA LUMPUR : Tindakan komposer terkenal pada era 90-an, Saari Amri memuat naik status di laman sosial dipercayai mengaitkan Datuk Siti Nurhaliza yang tahu mengapa bekas vokalis kumpulan Slam, Zamani terjebak dengan penyalahgunaan dadah.

(VIDEO) : BUDAK LELAKI 2 TAHUN DISURUH HISAP DADAH

budak_syabu_L
Ada juga pihak yang meminta pasukan Polis Diraja Malaysia (PDRM) untuk menyiasat insiden penyebaran video tersebut agar kanak-kanak itu dapat diselamatkan daripada pengaruh penyalahgunaan dadah.

KUALA LUMPUR,22 Januari:
Sebuah video memaparkan seorang kanak-kanak menghisap dadah dipercayai jenis syabu dimuat naik di laman Facebook oleh pemilik akaun, Mohd Khir.

ZAMANI MOHON MAAF DAN KIRIM SALAM PADA SEMUA.....


Ketika pertemuan terakhir penyanyi Zamani Slam bersama pengurusnya, Johan Aziz, itulah antara bait yang dilafazkan untuk kita semua di luar sini. Beliau sempat meminta maaf kepada pengurusnya itu selain menyampaikan salam buat semua.

BUDAK LELAKI 13 TAHUN LARI DARI RUMAH LEPAS GADUH DENGAN IBU DAN BUKANNYA HILANG INGATANN!!!


Seremban: Polis menafikan penyebaran berita di Facebook hari ini (semalam) yang mengatakan seorang remaja lelaki berusia 13 tahun dan berasal dari Selangor hilang ingatan sebelum ditemui di daerah ini malam tadi.

POLIS KENAL PASTI POLIS SEBAR VIDEO ZAMANI NYANYI SAMBIL TANGAN BERGARI


Berikutan daripada dakwaan penyebaran klip penyanyi Zamani semasa dalam tahanan polis baru-baru ini, pihak Polis sangat memandang serius terhadap perbuatan tersebut. Sehubungan itu, siasatan sedang dijalankan di bawah Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.