Saturday 29 June 2013

( FOTO ) : GAYA RAMBUT SEKSI 2013.... ADA BERANI...???!!!


ANAK SAUDARA SULTAN BRUNEI KAHWINI ADINDA SULTAN KELANTAN
Tengku Amalin Aishah Putri Sultan Ismail Petra dan Pengiran Muda Abdul Qawi Ibni Pengiran Wazir Pengiran Mohamed Bolkiah – Gambar daripada Facebook fanpage Radzuan Radziwill

Tengku Amalin Aishah Putri Sultan Ismail Petra dan Pengiran Muda Abdul Qawi Ibni Pengiran Wazir Pengiran Mohamed Bolkiah – Gambar daripada Facebook fanpage Radzuan Radziwill

Kota Bharu –  Majlis persandingan adinda Sultan Kelantan, Tengku Amalin AIshah Putri Petra, 29, dengan anak saudara Sultan Brunei, Pengiran Muda Abdul Qawi, 39 akan berlangsung esok (hari ini) di Istana Negeri.

PERAK PERTIMBANGKAN HARAMKAN SHISHAMenteri Besar Perak Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir berkata kerajaan negeri menimbang kemungkinan untuk turut mengharamkan kegiatan menghisap dan menjual shisha di negeri itu.

Bagi tujuan itu, kerajaan negeri kata beliau akan mendapatkan maklumat daripada Jabatan Kesihatan.

Beliau juga akan mendapatkan pandangan Jawatankuasa Fatwa Negeri yang dipengerusikan oleh Mufti Negeri, Tan Sri Harussani Zakaria. - TV3

PERLIS, MELAKA DAN PAHANG HARAMKAN SHISHA


Jawatankuasa Fatwa Perlis mengharamkan kegiatan menghisap dan menjual shisha kerana mendatangkan kemudaratan yang lebih teruk berbanding merokok.

Mufti Perlis, Datuk Dr. Juanda Jaya berkata, mesyuarat Jawatankuasa Fatwa Negeri Perlis kali ke-11/2013 pada 24 Jun lepas membuat keputusan itu dan surat akan dihantar kepada kerajaan negeri dan Majlis Perbandaran Kangar (MPK) berhubung perkara itu.

PRK KUALA BESUT TIDAK BOLEH DIADAKAN JIKA KEPIMPINAN SPR TIDAK DITUKAR..... GILA BABI PUNYA NURUL IZZAH..!!!


Dalam Dewan Rakyat semalam, anak Anwar Ibrahim dan juga Ahli Parlimen Lembah Pantai, si Nurul Izzah telah menegaskan bahawa pilihanraya Kuala Besut tidak boleh diadakan selagi kepimpinan SPR tidak ditukar.  Katanya: