Friday 1 August 2014

TIDAK BENAR : INDIA POTONG TANGAN 6 BUDAK TABLIGH DI PANDAMARAN

10575320_713229825393627_9105309327694800441_o-1

Penyebaran maklumat melalui medium media-media sosial yang mendakwa bahawa terdapat satu kejadian di mana orang India telah memotong tangan enam orang Melayu (Tabligh) yang berumur 5 tahun hingga belasan tahun yang mana mereka dikatakan pulang daripada Tahfiz di kawasan Pandamaran Klang adalah TIDAK BENAR dan PALSU semata-mata.

MAYAT LELAKI DIKERAT DUA DITEMUI DALAM PARIT LEBUHRAYA PLUS HALA SELATAN


Kulaijaya – Seorang lelaki bukan sahaja ditikam malah mayatnya dikerat dua sebelum dibungkus dalam dua beg plastik hitam berasingan dan dicampakkan ke dalam parit di Kilometer 24.3 Lebuhraya PLUS arah selatan, di sini.

WTF !!! SHAHUL HAMID DIKATAKAN MENGHINA HINDU CEPAT DIAMBIL TINDAKAN, NON-MUSLIM HINA ISLAM, AL-QURAN, MELAYU... KENAPA MASIH BEBAS LEPAS ???!!!


Dalam satu sidang media di Masjid Bandar Perda, Bukit Mertajam hari ini (semalam), Shahul Hamid telah memohon maaf secara terbuka, terutama kepada masyarakat India selepas rakaman video kenyataannya yang dianggap menghina penganut agama Hindu, tersebar luas di Internet.

SEJAK BILA MALAYSIA JADI PUSAT MELATIH PEJUANG HAMAS ??? CELAKA ISRAEL !!!


Seorang pejuang Hamas yang ditahan Israel mendedahkan dia menerima latihan di Malaysia untuk melancarkan serangan rentas sempadan menggunakan payung terjun berkuasa, seperti yang dilaporkan Jerusalem Post.

Bagaimanapun, Timbalan Menteri Dalam Menteri Datuk Dr Haji Wan Junaidi Tuanku Jaafar dalam responnya terhadap lapuran ini menafikan sekeras-kerasnya terhadap pertuduhan ini.