Tuesday 23 October 2012

DIJEL AKIBAT SALAH RAMAL GEMPA BUMI

Sekadar hiasan

ROM - Enam saintis Itali dan bekas pegawai kerajaan dijatuhi hukuman penjara lebih enam tahun dan mahkamah mendapati mereka bersalah kerana menyebabkan ramai maut dalam kejadian gempa bumi di L'Aquila pada 2009.

INILAH FAKTA PALING DIBENCI OLEH PUAK HALUAN KIRI..!!!!


Malaysia adalah negara ke-12 paling berdaya saing bagi menjalankan perniagaan, demikian menurut laporan "Menjalankan Perniagaan" Bank Dunia Edisi 2013.

LAGI KISAH KELAHIRAN PELIK SANG KAMBING....!

Hampir sebulan yang lalu.... teman ada paparkan kisah bayi yang dilahirkan dengan kaki berbentuk kaki kambing di Nigeria.....LIHAT DI SINI

Kini tersebar pula video yang menunjukkan seekor kambing yang dilahirkan dengan wajah seperti 'alien' tetapi mempunyai 8 kaki.

Bila diperhatikan dari jauh, wajah kambing itu juga seakan-akan wajah manusia.....

MAYA KARIN....OH! MAYA KARIN... BERCINTA DENGAN USTAZ PAS.???!!!

Maya Karin Sudah Bercinta Dengan Pemilik Lotus?

Kalau dah namanya selebriti....terkenal...cantik...seksi.... Apa sahaja yang dilakukannya pasti tetap menjadi perhatian dan tumpuan.... Begitulah Maya Karin.... Apa??? Beliau dikatakan bercinta dengan Ustaz PAS....??? Ini pasti mengecewakan para peminatnya...!!!

{ FOTO } PRA-PERKAHWINAN DATUK LEE CHONG WEI & MEW CHOO


HAPPY  BIRTHDAY......selamat hari jadi diucapkan kepada Datuk Lee Chong Wei. Tidak lupa ucapan tahniah kepada beliau kerana berjaya memenangi kejohanan Terbuka Denmark 2012, semalam (kelmarin). Semoga Datuk Lee Chong Wei akan terus mengharumkan nama Malaysia di masa hadapan. 
gambar pra perkahwinan lcw

RAJA ADIL RAJA DISEMBAH............


Whoaaaa....!!!
Tak tumbuh tak melata.... tak sungguh orang tak kata....

Di Istana terlalu ramai pembodek daripada pendidik. Iniah yang akan menyebabkan kejatuhan Raja-Raja melayu. Golongan kaum kerabat "Pak Itam-kaum kerabat Raja Mendaliar" memang ramai disekeliling Istana Johor. Kerabat juga sejak dari dulu mendapat latihan ketenteraan di Negara asal "Raja Mendaliar". Sebab itulah berbelit-belit, pandai bersandiwara dan menangis depan rakyat. Depan rakyat pijak semut pun tak mati, belakang rakyat  .......

MASYA-ALLLAH ! SAYA BERJALAN KERANA ALLAH...UNTUK ISLAM..!!!!!

SARAJEVO - Seorang lelaki Islam Bosnia yang berjalan kaki untuk menunaikan ibadah haji di Mekah pada tahun lalu memberitahu agensi berita AFP bahawa dia tiba di kota suci tersebut selepas merentasi tujuh buah negara termasuk Syria yang kini dilanda perang saudara.

PELAKON DRAMA KEMALANGAN, PATAH TULANG RUSUK

zuraini

Masih ingat dengan pelakon drama yang aktif di dalam drama-drama televisyen sekitar awal tahun 2000, ZURAINI KASSIM ?

DOKTOR SEDANG TERANGSANG, CABUL BUDAK LELAKI...???


Hiasan

JOHOR BAHARU  - Polis hari ini menahan seorang doktor sebuah klinik swasta di sini kerana dipercayai mencabul seorang budak lelaki berumur 12 tahun di kliniknya itu, dua hari lepas.