Sunday 5 January 2014

APABILA TAN SRI ASEH CHE MAT 'MABUK' KETIKA BERSARAPAN......


Majoriti Penduduk Putrajaya Adalah Penjawat Awam. Majoriti Penjawat Awam Adalah Melayu Dan Majoriti Melayu Adalah Beragama Islam. Jadi Di Mana Rasionalnya Tan Sri Aseh Oiii Nak Buka Hard Rock Cafe Di Putrajaya?

DI MANA HISHAMUDDIN TUN HUSSEIN RAIKAN HARI ULANGTAHUN KELAHIRAN ???


Ada sekeping surat yang telah dimuatnaik ke Internet dan sedang disebarkan secara meluas. Beberapa buah blog pro-Pakatan Rakyat sedang menghentam dan mencerca sambil menyatakan bahawa program sambutan harijadi tersebut merupakan satu lagi pembaziran dan pembohongan oleh kerajaan dalam langkah berjimat cermat sepertimana yang diumumkan oleh Perdana Menteri baru-baru ini.

FITNAH TERSEBAR DI UITM


Kerja siapa.....????

PASANGAN BLOGGER PORNO BERPISAH KERANA MASING-MASING CURANG


Hubungan pasangan kontroversi Alvin Tan dan Vivian Lee kini ibarat rentak menanti belah apabila masing-masing curang antara satu sama lain.

ANAK LELAKI YUSOF RAWA MURTAD ...???Ketika majoriti umat Islam di negara ini memuji tindakan tegas Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) merampas 351 naskah Bible versi bahasa Melayu dan Iban di Petaling Jaya, Selangor demi mempertahankan akidah, pendirian berbeza pula diambil Pas.