Friday 4 April 2014

PENGHINAAN MELAMPAU TERHADAP DS ROSMAH !!! #PDRM MOHON BERTINDAK !!!


Syed Saifullah - boleh dikategorikan sebagai manusia berketurunan syed yang paling hina, biadap dan kurang ajar di dunia !

Tidak tahu apa yang dimarahkan dan dibencikan sangat oleh 'setan' Syed Saifullah terhadap DS Rosmah sehingga sanggup menyebar luaskan penghinaan yang sebegitu di media sosial facebook.

Elok bertaubat sebelum malaikat maut menjemput ajal....dosa pada Allah mohon ampun pada Allah. Bimbang Allah tak ampunkan dosa sesama makhluk selagi makhluk tidak memaafkannya..... wallahua'lam.

WAYNE ROONEY TIDAK ROMANTIK ???


SEBAGAI isteri kepada seorang pemain bola sepak terkenal dunia, pastinya seorang wanita itu mengimpikan sambutan hari ulang tahun kelahirannya dalam suasana romantik, bertuah dan begitu gembira.

KOMEN NURUL IZZAH APABILA DI TANYA MENGENAI HUDUD......


Read more at : astroawani

PEMIMPIN PEMBANGKANG MALAYSIA BERFIKIRAN LOW CLASS ???


Apa komen anda?? Sama-sama fikirkan.... 

LAPORAN POLIS TERKINI DARI WAN AZRI TERHADAP ANWAR IBRAHIM

Rakyat News

Berikut merupakan kenyataan Wan Muhammad Azri berhubung laporan polis terbaru terhadap Ketua Pembangkang, Dato Seri Anwar Ibrahim : -
Semalam 3 hb April 2014 YB Pandan Rafizi Ramli dalam kenyataan beliau di parlimen telah cuba untuk menggugut saya melalui laporan Polis yang akan beliau dan YB N.Surendran buat pada Selasa tanggal 8hb April ini.

PAK LAH SEDAR DIRINYA DIAWASI NSA

REMBAU 

Tun Abdullah Ahmad Badawi semalam mengesahkan beliau tahu diawasi Agensi Keselamatan Negara (NSA) Amerika Syarikat (AS) ketika masih memegang jawatan Perdana Menteri.

DULU AKU CUKUP BANGGA DENGAN PKR, LAMA KELAMAAN AKU RASA DIPERBODOHKAN !!!


Dulu di awal penubuhan Pkr aku cukup bangga bersama Pkr berjuang untuk rakyat.  Lama kelamaan aku rasa aku diperbodohkan.  Rupanya Pkr ditubuhkan untuk back up kejahatan Anwar bukan untuk Rakyat. Segala Reformasi hanya untuk Anwar sahaja. Aku akur hanya UMNO setakat ini yg terbaik untuk AGAMA BANGSA NEGARA. syukur au cepat sedar dari mimpi indah ANWAR.
Assalamualaikum,
Maafkanlah posting-posting saya
BERANI KERANA BENAR!!!
Anda sopan 
Saya pun segan
Anda Pakatan
Saya Barisan

BRUNEI LAKSANAKAN HUKUM HUDUD BERMULA 1 APRIL 2014

Sultan Hassanal Bolkiah

BANDAR SERI BEGAWAN 2 April – Brunei muncul negara Asia Timur pertama melaksanakan hukum hudud bermula semalam, yang menyaksikan semua rakyatnya termasuk masyarakat bulan Islam turut tertakluk di bawah undang-undang tersebut.

INILAH WAJAH WARGA CHINA MANGSA PENCULIKAN DI SABAH


Bapa kepada pelancong warga China yang diculik di sebuah resort di Semporna, Sabah menghubungi Stesen Radio ‘Shanghai People’ bagi merayu mendapatkan bantuan daripada pihak berkuasa untuk menyelamatkan anaknya.

SADIS ! PEROMPAK MATI DALAM KEMALANGAN SELEPAS MEROMPAK !


Bukan tujuan nak mengaibkan, melainkan untuk dijadikan iktibar kepada kita semua. Pagi Jumaat yang mulia ini, aku nak kongsikan sebuah kisah rompakan yang berlaku semalam (Khamis) ....

GENAP SEBULAN KEHILANGAN, PUSAT MEDIA #MH370 DI PWTC AKAN DITUTUP


KUALA LUMPUR :

Operasi pusat media mengenai kehilangan MH370 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) di sini akan dihentikan mulai 8 April.

#MH370 - MISI SANGAT SUKAR, DRON DIPERLUKAN UNTUK TERUSKAN PENCARIAN


PERTH 

Sebuah kapal selam robotik atau dron bawah permukaan air diperlukan untuk fasa seterusnya dalam operasi mencari dan mengesan (SAR) pesawat penerbangan Malaysia Airlines (MAS) MH370 yang hilang di selatan Lautan Hindi, kata Datuk Seri Najib Tun Razak, pada Khamis.

#MH370 - AIRMATA ROSMAH DI PERTH, AUSTRALIA.....


PERTH: Suasana hiba menyelubungi pertemuan Datin Seri Rosmah Mansor dan isteri Paul Weeks, seorang daripada tujuh warga Australia yang menaiki penerbangan MH370 yang hilang sejak 8 Mac lepas.

CULIK PELANCONG CHINA DI SABAH,, POLIS SYAK 'ORANG DALAM' TERLIBAT ???


KOTA KINABALU :

Seorang pelancong wanita rakyat China dan seorang pekerja resort rakyat Filipina diculik dari sebuah resort atas air, Singgahmata Adventures Reef and Resort, oleh sekumpulan tujuh lelaki bersenjata, malam tadi.