Wednesday 23 April 2014

AWAS ! JALAN KE BUKIT BINTANG DITUTUP AKIBAT TANAH MENDAP ....


Kuala Lumpur hari ini terutama di Jalan Raja Chulan menghala Bukit Bintang hari ini mengalami kesesakan teruk apabila berlakunya tanah mendap sehingga menyebabkan beberapa jalan ditutup untuk pembaikan. Beberapa lubang yang dalam kelihatan di jalanraya. Pengguna-pengguna jalanraya yang bekerja di bangunan berkaitan terpaksa mengambil jalan alternatif untuk pulang petang tadi - CTS

ANWAR SELAMBER UBAH HADIS RASULULLAH SAW DEMI KARPAL !!!

alt

KUALA LUMPUR 23 April :
Kenyataan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim membidas pertikaian tindakan beliau tunduk kepada mendiang Karpal Singh yang didokong oleh hadis Rasulullah diselar ekoran ianya jelas diubah dan ditokok tambah.

PROJEK LANGAT 2 : TANDATANGAN KERJASAMA SEKADAR GIMIK POLITIK PKR UNTUK PRK N25 KAJANG ???


KUALA LUMPUR 23 April :

Senator Datuk Megat Zulkarnain Tan Sri Omardin menyifatkan kepimpinan pakatan di Negeri Selangor telah memainkan politik jahat dalam isu pembinaan Loji Rawatan Air Langat 2 berikutan keputusan Sidang Dewan Undangan Negeri Selangor yang menolak usul kelmarin.

PDRM DIPERSALAHKAN TIDAK MENGAWAL KESESAKAN ORANG RAMAI DI PERARAKAN 'KEBAKARAN' MAYAT KARPAL !!!


Guan Eng bengang kenapa polis tidak mengawal kesesakan orang ramai di majlis pengkebumian 'Tiger of Jelutong'. 

KEMUNGKINAN AMERIKA SYARIKAT TEMBAK JATUH #MH370 !!!


Seorang bekas eksekutif syarikat minyak yang kini seorang penulis telah menyatakan bahawa Amerika mungkin telah menembak jatuh Penerbangan Malaysia Airlines MH370 - dan kini cuba untuk menutupinya.

BRUNEI TANGGUH HUKUM HUDUD

Bandar Seri Begawan : 
Brunei menangguhkan pelaksanaan undang-undang Islam yang sepatutnya bermula semalam ketika negara itu menerima kecaman Majlis Hak Asasi Manusia PBB.