Monday 31 March 2014

#MH370 - PERDANA MENTERI AUSTRALIA AKUI KENYATAAN NAJIB MENGENAI KEHILANGAN PESAWAT ADALAH BENARPerdana Menteri Australia, Tony Abbot berkata semua bukti yang ada ketika ini menjurus kepada kesimpulan yang pesawat Penerbangan Malaysia, (MAS) MH370 telah hilang di Lautan Hindi, sambil mempertahankan kenyataan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak sebelum ini.

KEJAM !! 20 EKOR KUCING MATI BERGELIMPANGAN DIBERI MAKANAN BERCAMPUR RACUN OLEH GURU PEMILIK INAP DESA DI SEGAMAT !!!Seorang cikgu dari Sekolah Dato' Bentara Dalam, Johor didakwa telah memberi racun kepada 20 ekor kucing sehingga menyebabkan kesemuanya mati dalam satu kejadian minggu lalu di Taman Seri Waja di Kampung Jawa, Segamat.

#MH370 - APAKAH HASRAT HATI HISHAMUDDIN SETIAP KALI SEBELUM SIDANG AKHBAR ..... ???


KUALA LUMPUR :

Apa yang sering bermain dalam fikiran pemangku Menteri Pengangkutan Datuk Seri Hishammuddin sebelum beliau memasuki bilik sidang akhbar yang bersiaran secara langsung setiap hari sejak tiga minggu lepas?

DAILY MAIL FITNAH PILOT #MH370 - KELUARGA DAN SAHABAT MAHU SAMAN ???


Sejak tragedi kehilangan pesawat MH370 berlaku, akhbar asing adalah media yang pertama sekali mencipta spekulasi mengaitkan penglibatan Kapten Zaharie Ahmad Shah dengan kejadian ini.

2 KALI BERMIMPIKAN #MH370, USTAZ MANZIL 'TUTUP KEDAI'.... !!!


SEBELUM ITU....sila baca DI SINI dan  DI SINI terlebih dahulu....

Mungkin kerana dihentam ramai pihak, Ustaz Darul Manzil menutup akaun Facebooknya dua hari lalu. Sebelum itu, beliau sempat memuatnaik status luahan perasaannya mengenai kritikan yang diterima.

#MH370 BUAT PUSINGAN BESAR BERMAKNA PESAWAT TIDAK MENGALAMI KEROSAKAN !!!


KUALA LUMPUR: 

Gambar-gambar terbaharu berkenaan dengan laluan pesawat Penerbangan Malaysia (MAS), MH370 yang dipercayai disediakan oleh kerajaan kepada keluarga di China telah mengubah anggapan awal tentang kes tersebut.

GEMPAR !!! ISRAEL SIMPAN KLON PESAWAT #MH370 ..... UNTUK APA ???!!!


PANASSS !!! APA MOTIF ISRAEL SIMPAN PESAWAT KLON MH370 ?? PETIKAN dari pautan blog MedanTempuKedah tetapi musykil pula hendak kata gambar ini di edit, sukar juga hendak terjemah akal antara betul atau tidak. Tetapi bila CNN hendak dedahkan lapuran sebergini selain menuduh Malaysia ini begitu begini tanpa henti-henti?

8 BUKTI MUSA HITAM FITNAH TUN M MENGENAI ISU MEMALI


BLOG ANGIN PERUBAHAN -  Pada 27 Mac 2014, Tun Musa mendakwa Tun Mahathir berada di Kuala Lumpur ketika berlakunya peristiwa Memali dalam satu forum politik di Kota Bharu.

Apakah benar dakwaan Tun Musa Hitam tersebut? Mengapa sekarang dakwaan itu dibuat? Mengapa dakwaan itu dibuat sehari sebelum Anwar Ibrahim datang ke Kota Bharu untuk membuat jelajah Reformasi 2.0 dan berjumpa dengan Nik Aziz?