Friday 7 March 2014

PENGASAS JERUK MADU PAK ALI MENINGGAL DUNIA


GEORGETOWN : Pengasas perusahaan jeruk dan makanan ringan terkemuka Jeruk Madu Pak Ali, Ali Omar, 72, meninggal dunia di rumahnya di Taman Desa Murni, Butterworth pada jam 2 petang tadi.

5 TAHUN PENJARA UNTUK ANWAR - PROPAGANDA YANG BAKAL DICETUSKAN PUAK PR......


Spin Pakatan Rakyat mengenai keputusan mahkamah yang menghukum Anwar bersalah: Mereka mempropagandakan:

3 LAPORAN PENUH - MAHKAMAH RAYUAN PUTUSKAN ANWAR IBRAHIM BERSALAH MELIWAT SAIFUL BUKHARI


Laporan 1

3 panel Mahkamah Rayuan hari ini membuat keputusan mensabitkan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim atas pertuduhan meliwat bekas pembantu peribadinya Saiful Bukhari Azlan di Istana Kehakiman Putrajaya sebentar tadi.

KDN HARAMKAN KOMIK 'ULTRAMAN THE ULTRA POWER'


Kementerian Dalam Negeri mewartakan Perintah Larangan Penerbitan terhadap komik ‘Ultraman The Ultra Power’, yang didapati mengandungi unsur-unsur mungkin memudaratkan ketenteraman awam.

PENGARAH 'KL GANGSTER' SEMAKIN TENAT DI HOSPITAL ???


KUALA LUMPUR : Keadaan kesihatan pengarah dan pelakon Syamsul Yusof, 30 tahun semakin teruk apabila mengalami tekanan darah yang rendah.

FAKE AKAUN PUNCA MENINGKATNYA PENGHINAAN TERHADAP KAUM DAN AGAMA ???


Peningkatan kenyataan menghina kaum dan agama yang berleluasa kini disebabkan oleh akaun media sosial palsu, kata Menteri Komunikasi dan Multimedia Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek.

ANWAR SUMPAH SERANAH SHAFEE DI TWITTER


Ketika pendengaran rayuan pihak pendakwa terhadap pembebasan Datuk Seri Anwar Ibrahim daripada pertuduhan meliwat, NGO pimpinan Naib Presiden PKR, N Surendran, Lawyer For Liberty (@lawyers4liberty) mengamuk kepada Tan Sri Muhammad Shafee Abdullah di twitter Ketua Umum PKR itu.

ANWAR KECUT TELOR, TAK BERANI KE KANDANG SAKSI ???!!!


PUTRAJAYA  -  Ketua Pembangkang didakwa tidak berani tampil di mahkamah dan berada di kandang saksi bagi menjelaskan tuduhan liwatnya terhadap bekas pembantu peribadinya Saiful Bukhari Azlan.