Tuesday 23 September 2014

(FOTO) NGERI : BAYI 9 BULAN PARAH HAMPIR JADI SANTAPAN BIAWAK !!!


Seorang bayi perempuan berusia lapan bulan parah di bahagian muka dan kepala selepas digigit seekor biawak besar di kuarters pekerja Berjaya Resort Tioman, pagi semalam.

KHAIRY JAMALUDDIN BARUA DALAM UMNO ???


Jelas sekali bahawa bukan sahaja dalam PAS, malah dalam UMNO sendiri pun memang ada 'BARUA' yang sekian LAMA diSIMPAN untuk mengHANCURkan UMNO dari dalam.. KeSETIAan 'BARUA' ini bukannya pada UMNO pun, malah 2X5 jugak dengan SPESIS 'ERDOGAN' dalam PAS.. Maka, tak HAIRANlah jika  SOKONGan UMAT Melayu/ISLAM terhadap kedua-dua PARTI UMNO dan PAS ini semakin MEROSOT dek kerana peranan yang diMAINkan oleh 'BARUA' sebegini.. 

JAWAPAN 'MAUT' USTAZ KAZIM ELIAS KEPADA SEORANG HADIRIN YANG BERTANYA MENGENAI HUDUD !!!


USTAZ Kazim Elias telah digandingkan bersama Dato' Dr. Asyraf Wajdi Dusuki di dalam sebuah forum yang telah berlangsung di SMK Geting di PRK Dun Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan.


Apa yang menariknya adalah Ustaz Kazim dengan cukup tenang telah menjawab satu "soalan maut" seorang hadirin yang bangun untuk menyoal ahli panel dengan soalan yang berbunyi:

MENGAPA UMNO MENOLAK HUKUM HUDUD YANG TELAH DILULUSKAN OLEH DEWAN DUN KELANTAN YANG DIBAWA OLEH PAS SEBELUM INI ?

N.D. LALA MASIH BERHUTANG SEBANYAK RM15K KEPADA DEN WAHAB


PETALING JAYA : Pelakon Den Wahab sudah malas untuk memikirkan dan mengharap wang sebanyak RM15,000 yang pernah dipinjam oleh penyanyi ND Lala, kira-kira 14 tahun lalu.

AZMIN ALI ANGKAT SUMPAH MB SELANGOR YANG BAHARU


ADUN Bukit Antarabangsa, Mohamed Azmin Ali selesai mengangkat sumpah sebagai Menteri Besar Selangor yang baharu di hadapan Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah di Istana Alam Shah, sekitar jam 10.40 pagi tadi. Dengan perlantikan itu, beliau merupakan Menteri Besar Selangor yang ke - 15.

TENTERA INDONESIA BERGADUH DENGAN POLIS RIAU, EMPAT CEDERA DITEMBAK


BATAM : Empat anggota tentera Indonesia dari Batalion Yonif 134 Tuah Sakti ditembak polis Briged Mobil (Brimob) Riau awal pagi semalam selepas berlaku pergaduhan di antara kedua-dua pasukan sebelum itu.

BILA FOTOGRAFI JADI 'PORNOGRAFI'... JURUGAMBAR MOHON MAAF...


Parit Buntar: Seorang jurugambar perkahwinan tidak menyangka sekeping gambar pasangan pengantin bergambar bersama seekor kuda yang asalnya bertujuan mempromosikan perniagaan bertukar menjadi viral di laman sosial apabila perkataan ‘untuk sesi fotografi’ tersilap ditulis sebagai ‘untuk sesi porn0grafi’ hingga menimbulkan pandangan buruk masyarakat dan pelanggannya.