Sunday 28 October 2012

PEKERJA LADANG MOHON KEMENTERIAN SUMBER MANUSIA CAMPURTANGAN.....

29 pekerja ladang enggan berhenti
Vasanthi (duduk, depan), Maliga (berdiri, kanan) dan Saraswathy (duduk, tiga dari kanan) bersama bekas pekerja ladang lain harapkan simpati majikan diberi peluang bekerja.


SUNGAI PETANI - Seramai 29 bekas pekerja ladang di sini masih mengharapkan supaya diberi peluang bekerja semula oleh majikan selain memohon Kementerian Sumber Manusia memberi perhatian terhadap nasib mereka.

UPDATE : KISAH BENAR ~ PADERI YANG TERPAKSA MEMBUKA KEBENARAN ISLAM..!!!

Terlebih dahulu.... seeloknya, teman sarankan agar baca dulu rencana terdahulu, yang teman postkan di sini lebih kurang 6 bulan yang lalu....

Ringan-ringankan hujung jari anda..... KLIK DI SINI

Berikut dipaparkan pula, kesinambungan dari entry tersebut..... 


GURU SENYUM DERA ANAK MURID MENJERIT KESAKITAN....!!!
Di mana agaknya ni ye....??? Tahukah kamu wahai cikgu bangsat lahabau, bahawa perlakuan kamu yang seperti itu boleh menyebabkan , kanak-kanak tersebut memberontak, pendendam dan ganas apabila mereka dewasa..???!!! Bodoh bangang biul betul lah cikgu ni !!!

Gambar dirembat dari 1 MALAYSIA.... tq.

10 WAJAH PALING TAMPAN ARTIS KOREA

REGENERASI merupakan hal yang alami, tak terkecuali di industri hiburan. Selepas era Won Bin, Jang Dong Gun, Kwon Sang Woo, Song Seung Hoon, Hyun Bin, Rain, dan Shinhwa menguasai perniagaan persembahan di Korea, muncul wajah-wajah baru.

Pelakon dan pemuzik muda kini mengisi kedudukan bintang yang paling popular, bersanding dengan para senior yang usianya sudah berkepala 3. Selain karya popular, pencapaian karier, mereka dikagumi dan diperbincangkan kerana keunggulan fizikal yang memenuhi kriteria seorang idola.

Wajah tampan dan keperibadian menyenangkan tentu lebih mudah membuat fans bertekuk lutut. Membuka tahun 2012 dengan semangat demam Korea, kami memilih 10 bintang Korea paling tampan. Siapa saja? Ini pilihan kami.JANG GEUN SUK

WANITA PALSU, MODEL SELUAR DALAM WANITA...!!!

Raut wajahnya...cantik mulus. Susuk tubuhnya.... boleh membuatkan hati lelaki hidung belang kegelisahan sepanjang malam...!! Tapi siapa sangka... rupa-rupanya dia bukanlah wanita tulin meskipun menjadi model untuk seluar dalam wanita..!!!


[ FOTO ] CARA JONGKONG EMAS DIHASILKAN

Sejak akhir-akhir ini ramai yang mula sedar tentang kepentingan memiliki emas. Pelbagai teknik didedahkan antaranya melabur dengan membeli emas, kemudian memajak, kemudian membeli yang lain. Teknik-teknik ini bergantung kepada bagaimana kita memanipulasi emas. Namun sememangnya harga emas tidak pernah merudum jatuh malah ia sentiasa meningkat dari tahun ke tahun. Persoalannya di sini, tahukah kita bagaimana jongkong emas ini dihasilkan? 

Jom lihat cara di bawah ini :