Wednesday 5 March 2014

INILAH WAJAH LELAKI KOYAK DAN BUANG AL-QURAN DALAM TANDAS...


Heboh semalam kejadian menghina Al-Quran yang berlaku di sebuah Masjid di Terengganu. Pada mulanya, gambar suspek yang disebarkan dalam laman sosial menunjukkan wajah seorang pemuda seolah-olah parah dibelasah. Namun sebenarnya, gambar tersebut berlaku ditempat lain dan disebabkan oleh kemalangan.

MURAHNYA HANEZ SURAYA... 3 BULAN KENAL DAH PERGI BERCUTI BERSAMA KE BANGKOK ...???!!!

hanez suraya romie

SEPERTI yang  abangnara katakan.... Pelik tapi benar. Itulah yang boleh Abang Nara katakan mengenai sidang media yang dianjurkan oleh Hanez Suraya di Hotel One World petang tadi. Pelakon ini telah meminta isteri kepada Mr. R iaitu Liyana Manan memohon maaf kepadanya secara terbuka kerana  memfitnah dirinya sebagai punca keretakan rumah tangga mereka.

( VIDEO ) - PEMIMPIN SYIAH IRAN UGUT MALAYSIA ???


Ulama tersohor, Dr. Yusuf al-Qardawi telah mengisytiharkan golongan Syiah sebagai golongan kuffar serta merupakan musuh umat Islam keseluruhannya.

Kenyataan keras itu telah disebut oleh Yusuf al-Qardawi dalam satu wawancaranya dengan stesen televisyen al-Jazeera dalam rancangan 'Syari'ah dan Kehidupan' pada tahun lalu.

MAT SABU 'TAUKEH' BETINA.... ???


Sekiranya fitnah,  kami menyarankan Mat Sabu saman Uztaz Shamsul Naimi bekas ahili Pas.

Benarkah Mat Sabu pembekal pemuas nafsu di Muktamar ??

APABILA MEMBENARKAN DIRI DIKUASAI HAWA NAFSU......... !!!


Masih ingatkah anda dengan nama seperti Lina Joy, Siti Aishah Bukhari, Hartina Kamaruddin dan Nyonya Tahir? Mereka pernah menggemparkan umat Islam di negara ini satu ketika dulu kerana murtad.

MINAH BLONDE SITI KASSIM MELALAK MENYOKONG PENGGUNAAN KALIMAH ALLAH OLEH BUKAN ISLAM !!!!


KUALA LUMPUR 5 Mac - Kumpulan Melayu Islam COMANGO yang diketuai Siti Kassim menyampaikan bunga kepada paderi sebagai tanda sokongan penggunaan kalimah Allah kepada penganut kristian.

ISTERI TEMUI SUAMI MATI BERSAMA WANITA LAIN DI DALAM KERETA MEWAH !!!

Keadaan mayat seorang lelaki dan wanita yang dipercayai kekasih ditemui dalam sebuah kereta di Taman Metropolitan, Sentul petang Selasa.

KUALA LUMPUR : Seorang isteri terkejut mendapati suaminya dan seorang wanita lain mati dalam sebuah kereta di Taman Metropolitan, Batu Muda di sini, petang Selasa.

ISU KALIMAH ALLAH - UMAT ISLAM BERHIMPUN DI MAHKAMAH PERSEKUTUAN

alt

PUTRAJAYA 5 Mac - Umat Islam hari ini berkumpul di perkarangan Mahkamah Persekutuan bagi mendengar permohonan Gereja Katolik bagi mendapatkan kebenaran merayu terhadap keputusan Mahkamah Rayuan bahawa penerbitan mingguan The Herald dilarang menggunakan kalimah Allah dalam seksyen bahasa Melayu.

INDIVIDU LELAKI DAN WANITA DITEMUI MATI DI DALAM KERETA DI PUSAT RIADAH


Sentul : Sepasang lelaki dan perempuan dipercayai membunuh diri di dalam sebuah kenderaan jenis Mercedes Benz di pusat riadah Taman Metropolitan, Batu Muda, petang tadi (petang semalam).

GEMPAR !!! ANAK LEMBU MATI DIPERKOSA DI TAPAH, PERAK... !!!


Tapah: Polis sedang memburu seorang lelaki tempatan berusia 20-an yang dipercayai melakukan seks luar tabii terhadap seekor anak lembu hingga menyebabkan haiwan ternakan itu mati di Kampung Chang, Bidor, di sini.

GADIS BERTUDUNG NEKAD TERUSKAN HUBUNGAN SONGSANG


Kenalan saya berusia 28 tahun dan meminati golongan sejantina. Malah, dia secara terang-terangan memuat naik status hubungannya dengan pengkid dalam akaun laman sosialnya tanpa rasa malu atau bimbang.