Saturday 12 July 2014

TEMAN LELAKI MODEL ESTONIA ANTARA 7 ORANG DITAHAN POLIS


Teman lelaki model Estonian Regina Soosalu yang dipercayai dibunuh di Pulau Rawa baru-baru ini sehingga menarik perhatian umum ditahan polis bagi membantu siasatan.

BLOGGER PADI JANTAN DIBURU POLIS ???


Berikut adalah seperti apa yang ditulis oleh MEDAN TEMPUR KEDAH :

Kecoh di laman FB semalam dengan tindakkan seorang facebooker bernama Padi Jantn telah mengeluarkan kata kata berbaur ugutan terhadap YAB Menteri Besar Kedah dan Ketua Setiausaha Sulit Tuanku Sultan Kedah.

AMALAN MEMBAZIR WARGA ARAB KETIKA MENGHADAP HIDANGAN


MASYA ALLAH.......Kerap kali kita melihat gambar-gambar di laman sosial yang menunjukkan pak Arab dengan sedulang besar makanan sedap. Ingatkan gambar seperti itu hanya bertujuan untuk ‘bergambar’, rupanya tidak. Ia sememangnya amalan orang kaya Arab. Di bawah, saudara Saiful Nang mendedahkan amalan ‘pelik’ tersebut:

HASIL KEUNTUNGAN MCDONALD'S DISALURKAN KE ISRAEL ?? INI JAWAPAN MCDONALD'S.......

2
McDonald’s menjelaskan, seorang yahudi yang berada di dalam pengurusan tertinggi syarikat tersebut telah berhenti lebih 10 tahun lalu. -Gambar Hiasan

KUALA LUMPUR: McDonald’s Malaysia menafikan pihaknya menyalurkan hasil jualan, keuntungan atau yuran francais daripada restorannya untuk menyokong sebarang bentuk kempen bersifat politik, keganasan atau penindasan yang berlaku di dunia ini.

MISTERI PENGANTIN PEREMPUAN MENINGGAL DUNIA 3 JAM SEBELUM BERSANDING


KUALA LUMPUR 12 Julai - Sebelum ini, ramai yang membuat spekulasi pengantin perempuan yang meninggal dunia 3 jam sebelum majlis persandingan pada hujung bulan Jun lalu telah dicabut nyawanya oleh 'benda' yang dihantar pengamal ilmu sihir (black magic).