Tuesday 8 July 2014

KOLAM IKAN PATIN 'BABI' TIDAK DITEMUI..???


IPOH – Pengguna laman sosial Facebook gempar apabila tersebarnya lima keping gambar menunjukkan sebuah kolam menternak ikan air tawar yang didakwa menggunakan bangkai babi sebagai makanan ikan.

BEKAS TIMB. PENGERUSI DAP JOHOR, KELUAR PKR !!!

alt

JOHOR BAHRU, 8 Julai - Bekas Timbalan Pengerusi DAP Johor Norman Fernandez mengesahkan beliau telah meletak jawatan daripada parti itu berkuat kuasa serta merta, dua hari selepas pucuk pimpinan parti negeri membuat keputusan untuk merujuk beliau kepada jawatankuasa disiplin parti.

UNGKAPAN SINIS TUN M BUAT BANGSA YANG 'MENUMPANG' !!!


BENAR..... beliau adalah negarawan ulung, negarawan terbilang. Apa yang dilontarkan beliau akan sentiasa menjadi perhatian mahupun perbincangan. Tegas, Pedas dan Sinis sentiasa memenuhi ungkapan-ungkapan beliau menggamit  pendengar untuk menafsirkannya :

ISU SOLAT 2 IMAM : KEDUA-DUA KUMPULAN ADALAH PENYOKONG PAS ???


Siasatan JASA terhadap isu Solat Dua Imam Di Rantau Panjang seperti yang disiarkan oleh akhbar Sinar Harian hari ini :

Tempat : Masjid Pondok Banggol Stol, DUN Meranti, Rantau Panjang.

ANAK DIBUNUH BAPA KERANA MAHU BEKERJA BONGKAR RAHSIA 9 ADIK MANGSA TIDAK PERNAH DIDAFTARKAN KELAHIRAN


“Biarlah dia menerima hukuman berat sebagai pengajaran kepadanya. Oleh itu, saya bersyukur dia ditahan dan mahu dia memikul tanggungjawab atas apa yang dilakukan terhadap anak kami,”

KES DIBELASAH SUAMI : ROZANA MISBUN HADAPI KEADAAN SUKAR TANPA SIJIL NIKAH ASLI ???Mungkin ramai yang tidak tahu apa kejadian sebenar yang menimpa isteri artis rock terkenal yang baru baru ini gambar keadaan beliau dibelash oleh suaminya tersebar luas di dalam facebook.

POLIS GAGALKAN CUBAAN CULIK OLEH 7 LELAKI DI SEMPORNA


KOTA KINABALU 7 Julai - Pasukan keselamatan memburu tujuh lelaki bersenjata yang disyaki cuba melakukan satu lagi penculikan di perairan pantai timur Sabah.