Tuesday 17 September 2013

NAD ZAINAL BERSEKUDUDUKAN DENGAN KEKASIH...???


BERGELAR seorang pelakon bukan seindah yang digambarkan kerana setiap gerak geri pasti sahaja diperhatikan oleh setiap mata. Kalau cerita baik mungkin tidak akan menjadi masalah bahkan akan menjadi ikutan namun sekiranya kedengaran berita yang kurang enak pasti sahaja masalah akan menyelubungi artis yang terlibat.

KOLEJ BIRMINGHAM LARANG WANITA BERHIJAB

Pelajar Britain di larang berhijab

KOLEJ Birmingham Metropolitan, England, Britain  baru-baru ini mengeluarkan dasar melarang pelajar Islam memakai tudung atau pakaian menutup muka bagi tujuan keselamatan dan supaya mudah dikenali pada setiap masa.

SPRM TAHAN BEKAS SETIAUSAHA POLITIK SHAHRIZAT BERSAMA 10 KERETA MEWAH MILIKNYA.....


Datuk Suhaimi Ibrahim, bekas Setiausaha Politik kepada Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil dibebaskan dengan ikat jamin mahkamah pagi ini selepas ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) malam tadi, lapor MalaysiaGazette.

SKANDAL ISTERI ORANG : RUMAH ANAK YATIM KEMBALIKAN WANG DERMA ADI PUTRA


Nampaknya cabaran dan dugaan yang terpaksa dilalui Adi Putra belum sampai ke penghujungnya apabila terbaru wang derma miliknya kepada anak-anak yatim dikembalikan dan ditarik balik oleh pihak pengurusan.

KINI....AMY SEARCH PULAK DIISYTIHARKAN MUFLIS....

#01 Amy Search Diisytihar Muflis? - ROTIKAYA

Khabarnya, sebelum ini ada juga khabar angin mengatakan rocker popular ini mengalami masalah kewangan tetapi tidak mengambil peduli sangat kerana mana mungkin penyanyi yang sudah lama bertapak dalam dunia seni mempunyai masalah duit.

MUSTAFA ALI HANGIN.... KETUA DEWAN ULAMA PAS KURANG BIJAK...!!!


SHAH ALAM - Ketua Dewan Ulama Pas, Datuk Harun Taib sepatutnya tidak perlu bercakap mengenai strategi parti kepada umum kerana boleh memberikan mesej yang salah berdasarkan persepsi rakyat.

AWAS !!! APLIKASI NOVEL LUCAH DI GADGET ANAK ANDA....!!!


Cerita atau novel ini menggunakan bahasa Melayu yang sangat mudah untuk difahami murid mahupun pelajar sekolah.

Awas jika melihat anak-anak anda leka bermain telefon bimbit, mungkin mereka sedang asyik membaca novel lucah.
Novel elektronik berbahasa Melayu dikesan boleh dimuat turun secara mudah dan percuma menerusi telefon dan tablet pintar sejak 28 Ogos lalu dan sejak kewujudannya, 100,000 orang sudah dicatatkan memuat turun aplikasi tersebut.
Kurang tiga minggu wujud, aplikasi itu mendapat reaksi negatif pelbagai pihak terutama ibu bapa yang bimbang anak mereka menggunakan aplikasi itu sekali gus menjejaskan akhlak dan moral anak-anak mereka.

PENYANYI LEINA HANGAT KINI BERHIJAB.... ENGGAN LIHAT GAMBAR 'ZAMAN JAHILLIAH'...

.

Penyanyi Leina Hangat mengakui tidak mahu melihat gambar-gambar lamanya yang berpakaian seksi selepas tekad untuk berhijab dan berubah menjadi lebih baik.

ABU MAYAT CHIN PENG DIHARAMKAN DI MALAYSIA..... INGAT TU..!!!!

najibhaniyehpalestine0123c

KOTA KINABALU 16 Sept. – Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak menegaskan, kerajaan tidak akan terlibat dalam sebarang urusan pengkebumian bekas pemimpin Parti Komunis Malaya, Chin Peng yang meninggal dunia pagi ini di Bangkok, Thailand.

Selain itu, katanya, kerajaan juga sama sekali tidak akan membenarkan abu mayat pengganas yang banyak melakukan kekejaman terhadap rakyat dan negara itu dibawa pulang ke negara ini walaupun diminta oleh ahli keluarga mendiang itu. – UTUSAN ONLINE