Tuesday 17 December 2013

SENIWATI AZEAN IRDAWATY TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH.... AL-FATIHAH

Seniwati Negara Azean Irdawaty Sah Meninggal Dunia SYOKBAH Seniwati Azean Irdawaty Sah Meninggal Dunia
Editor bersekutu Berita Harian, Hanizam Abdullah melalui akaun Twitter beliau memaklumkan yang aktress veteran Azean Irdawaty telah kembali ke rahmatullah.

PEGAWAI KASTAM TERLIBAT SINDIKET DADAH ANTARABANGSA

Mohd Bakri (tiga, kanan) menunjukkan sebahagian dadah yang dirampas yang dianggarkan bernilai RM14 juta pada Sidang Media mengenai penumpasan dua sindiket pengedaran dadah antarabangsa di sekitar Lembah Klang dan Negeri Sembilan di Kuala Lumpur, Selasa. Foto YAP CHEE HONG / THE STAR

KUALA LUMPUR : Polis mematahkan sindiket penyeludupan dadah dengan penahanan 11 individu, termasuk empat pegawai Jabatan Kastam dan merampas dadah bernilai RM14 juta.

BERCERAI SELEPAS 6 BULAN NIKAH KERANA SERING DILIWAT

Isteri Doktor Tak Tahan DILIWAT, Minta Cerai Dari Suaminya

Kuala Lumpur – Pengorbanan seorang wanita menjadi ‘isteri gantian’ demi mengelakkan malu keluarga suaminya, hanya sia-sia apabila dia kemudian dilayan seperti hamba seks serta dipandang rendah termasuk oleh mentuanya.

SKANDAL ADI PUTRA - DEDAH LURAH DENDAM BINI PAK HAJI... !!!

alt

ADMIN percaya.... bukan hanya blog ini sahaja yang memaparkan foto tanpa sensor 'lurah dendam' isteri Haji Amiruddin, Noraida Abd Mutalib - wanita yang dikatakan mempunyai skandal dengan pelakon kacak popular tanahair, Adi Putra.  Selain dipaparkan di media cetak dan media sosial, ramai rasanya jurugambar yang hadir di sidang akhbar pada Jumaat lepas itu masih menyimpan gambar seksi 'tidak sengaja' itu...!!!

LUAHAN HATI UKE... SEMUA HAL SALAH BELAKA...!!!


Meskipun sudah menyatakan pendirian menolak pelantikan sebagai ahli Majlis Tertinggi (MT) Umno, Mohammad Kazim Elias atau dikenali Ustaz Kazim, keputusan itu terus mencetuskan pelbagai reaksi.

PENGGANAS SULU AKAN SERANG SABAH HARI INI ATAU ESOK .... ???


DIKHABARKAN.... Pengganas dari Selatan Filipina akan menyerang Sabah esok dan hari Khamis ini tersebar luas.  Malah polis sendiri mengaku mereka terima maklumat tersebut.

SORANG LAGI MENTERI 'MULUT BANGANG' .... !!!


TERKADANG pelik dengan sikap orang cerdik pandai dan berpelajaran tinggi ni..... Lebih-lebih lagi jika ianya adalah seorang Menteri Kabinet ..... Macam mana aku tak kata bangang...Ketika ayam naik harga.....rakyat disuruhnya jangan makan ayam, makan ikan.  Apabila rakyat protes pasal harga ikan terlalu mahal, disuruhnya pulak makan ikan masin jer... Terkini, apabila heboh diperkatakan, tol akan naik mulai tahun depan, semakin bangang pulak perkataan-perkataan yang terkeluar.... dikatanya tak usah ikut lebuhraya, ikut jalan lama atau jalan kampung yang tiada tol....!!!

DROGBA - 'I'M THE LUCKIEST MAN' IN THE CHAMPIONS LEAGUE

Drogba: 'I'm the luckiest man' in the Champions League

The Ivorian was thrilled to get the opportunity to play at Stamford Bridge again when his Galatasaray side drew Chelsea in the last 16.

RAFIZI FITNAH PLUS .... ???


Pihak pengurusan PLUS Malaysia Berhad mengesahkan bahawa syarikat konsesi lebuhraya terbesar itu tidak akan bercadang menaikkan kadar tol di semua lebuhraya kendalian syarikat itu pada tahun hadapan (2014), seperti yang dihebohkan baru-baru ini. 

APABILA ROSMAH GUNA JET PERIBADI KE QATAR.................Isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor tenang ketika ditanya kontroversi penggunaan jet ke Qatar. Beliau menghuraikan satu persatu jadual kerjanya dan mengapa beliau berada di Qatar, Dubai, Sri Lanka dan akhir sekali Bangladesh. Semuanya kerana kerja bukan untuk suka-suka. Semuanya dilakukan mengikut prosedur.