Thursday 22 August 2013

SENARAI GENGSTER CINA DI MALAYSIA


Polis disaran minta maklumat pada DAP bantu hapus kongsi gelap cina. Untuk makluman semua...info terbaru yg d terima dari unit risikan...anggota kongsi gelap tlh isytiharkan perang dgn PDRM...utk keselamatan mintak sahabat yg mempunyai stiker kenderaan lambang polis agar cabut dgn segera utk keselamatan sendiri...(Cawangan Khas IPK P.Pinang)

KENAPA MALAYSIA TIDAK MENGHANTAR TENTERA KE MESIR....???


1. Ada beberapa perkara yang harus difikirkan oleh mereka yang bermimpi nak menjadi penyelamat dunia anda mahu Malaysia menghantar askar ke tempat-tempat bergolak di serata dunia.

NGERI !!! KAKI DAN ANGGOTA MANGSA NAHAS BAS DI GENTING HIGHLANDS

Gambar Hiasan...
Kaki siapa....?

 Pasukan mencari dan menyelamat hari ini menjumpai satu kaki yang terputus milik salah seorang mangsa nahas bas yang meragut 37 nyawa di sini petang semalam.

Berikut mangsa yang maut dalam nahas bas di Genting Highlands menurut senarai yang dikeluarkan polis (sehingga pukul 2 petang ini):

ALHAMDULILLAH... KETUA BISHOP GAGAL DALAM PERMOHONANNYA

Antara pejuang dari pelusuk tanah air yang hadir di Istana Kehakiman pagi tadi... 

Putrajaya : Mahkamah Rayuan sebentar tadi menolak permohonan Ketua Bishop Roman Katolik Kuala Lumpur untuk membatalkan rayuan kerajaan terhadap keputusan Mahkamah Tinggi yang membenarkan akhbar mingguan Katholik, The Herald menggunakan kalimah Allah. 

PANAS !!! ISU KALIMAH ALLAH DALAM MAHKAMAH


taklimat kes Kalimah ` Allah ` titular roman catholic archbishop of kuala lumpur melawan
kementerian dalam negeri , kerajaan malaysia , majlis majlis agama islam negeri dan MACMA oleh : 14 peguam di ketuai dato haji zainul rijal abu bakar presiden persatuan peguam peguam muslim malaysia (PPMM)

( FOTO ) : TERHANTUK ALMARI, MUKA PELAKON ZUL ARIFFIN CEDERA

Rebah Di Raya Keempat, Zul Ariffin Cedera Di Muka

Rebah Di Raya Keempat, Zul Ariffin Cedera Di Muka – Gambar yang dimuat naik dan menunjukkan kesan luka dimukanya menyebabkan ramai tertanya-tanye apa yang berlaku kepada pelakon, Zul Ariffin sehingga menyebabkan dia tercedera sedemikian.

KRONOLOGI NAHAS BAS SEPANJANG JALAN GENTING HIGHLANDS


SUMBER GRAFIK : AstroAwani

*Kronologi kejadian tidak termasuk nahas bas yang berlaku semalam yang mengorbankan 37 nyawa, dan 16 orang lagi cedera. Difahamkan 14 daripada 16 yang cedera itu berada dalam keadaan kritikal...