Wednesday 20 November 2013

GELABAH 'LAMBAT DATANG BULAN' BONGKAR PELAJAR 15 TAHUN BUAT SEKS 5 KALI DENGAN BOYFREIND ATAS MEJA DALAM KELAS


Seorang pelajar perempuan sebuah sekolah agama di sini berusia 15 tahun mendakwa dirogol oleh teman lelakinya di sebuah bilik darjah di sekolah tersebut pada 24 Oktober lalu.

REMAJA PERGI VILLA NABILA DISINDIR UKE


Remaja yang dihebohkan hilang di Villa Nabila kerana disorokkan hantu di situ telah pun ditemui selamat di rumah rakannya di Flet Taman Desa Mutiara, JB ....

5 KAEDAH UNTUK LAKSANAKAN HUDUD


SHAH ALAM - Pensyarah kanan Sains Politik Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Profesor Madya Dr Mohamad Agus Yusoff menjelaskan bahawa terdapat lima kaedah yang sesuai untuk merealisasikan perlaksanaan hudud di Kelantan.

PENYEBARAN AJARAN SESAT DIPENGARUHI MEDIA SOSIAL ...???

ASRAF

KUANTAN – Pengaruh media sosial turut dilihat sebagai punca ancaman penyebaran fahaman sesat di negara ini terutama dalam kalangan golongan muda.

KERETA MILIK NGO DIBAKAR DI MELAKA


MELAKA : Sebuah kereta milik pertubuhan bukan kerajaan (NGO), Dunia Melayu Dunia Islam yang diletakkan di garaj Bangunan Pusat Transformasi Bandar (UTC) Melaka di Jalan Hang Tuah dibakar pada kira-kira 11.30 malam tadi.

SAZALI SAMAD RAIH GELARAN MR. UNIVERSE KE - 9


SEPANG : Skuad bina badan negara yang diketuai juara dunia,  Mr Universe 9 kali, Sazali Samad diberi sambutan wira sebaik tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur, KLIA malam tadi.

HAPUS KERETA LAMA UNTUK ELAK EKSIDEN...??? SAHIH AKAI TINGGAL KAT JAMBAN !!!HUTANG pinjaman kereta habis dalam tempoh 9 tahun, baru lega 3 tahun bebas hutang kena buat hutang baru lagi untuk beli kereta baru. Jika begitu sampai ke mati hutang tak habis-habis. Mengarut sungguh."

HINA SULTAN PERAK : PEMILIK KEDAI TELEFON BIMBIT DIDENDA RM15,000

[sultan_perak1.jpg]

Kota Kinabalu : Seorang pemilik kedai telefon bimbit dikenakan hukuman denda RM15,000 atas kesalahan menghina Sultan Perak, Sultan Azlan Shah, lebih empat tahun lalu. 

PAS ANCAM LETAK JAWATAN ANDAI TUNTUTAN DITOLAK

Muhammad Fauzi Yusoff (tengah) dan barisan kepemimpinan Pas Pulau Pinang menunjukkan surat tuntutan parti berkenaan terhadap Kerajaan DAP Pulau Pinang semasa sidang akhbar di Seberang Jaya, Pulau Pinang, semalam.
PERMATANG PAUH  -  Kontroversi baharu melanda pentadbiran Kerajaan DAP Pulau Pinang apabila parti sekutu, Pas secara terbuka mengancam akan melepaskan semua jawatan yang dipegang pemimpin parti itu dalam pentadbiran kerajaan negeri jika empat tuntutan mereka tidak dipenuhi.

MADONNA RAIH PENDAPATAN SELEBRITI PALING TINGGI DI DUNIA

Madonna party's hard in her upper West Side pad, making the walls shake, claims a neighbor.

NEW YORK CITY : Majalah bisnes Forbes menyenaraikan Madonna sebagai penyanyi berpendapatan paling tinggi di dunia, dengan menganggarkan pendapatan beliau berjumlah AS$125 juta (RM396.67 juta) sehingga Jun lalu. 

'KU YANG DULU BUKANNYA YANG SEKARANG.... DULU KETAGIH ROKOK, KINI KETAGIH MAKANAN....'

Pada usia dua tahun, Aldi Rizal mengejutkan dunia kerana tabiatnya yang suka merokok. Sesuatu yang luarbiasa apabila kanak-kanak seusianya ketika itu, Aldi Rizal mampu menghisap sehingga 40 batang rokok sehari.


budak kuat merokok ardi rizal2

SIAPA PELAKON LELAKI 'GERSANG' AJAK WANITA BUKAN SELEBRITI LEPAK BERDUA-DUAAN ...???

Sejak kebelakangan ini, ramai artis suka menimbulkan pelbagai kontroversi walaupun ada di antaranya sengaja dicetuskan pihak tidak bertanggung­jawab.