Tuesday 22 April 2014

SHAM KAMIKAZE TAKSUB DENGAN PUJIAN DIRINYA SUDAH BERHIJRAH ???


KAMI yakin ramai yang terkejut mendengar pendedahan yang dibuat oleh bekas isteri komposer dan pendakwah bebas, Sham Kamikaze iaitu Farazila Abdul Jabar mengenai bekas suaminya itu menerusi sisipan BiPop.

RUMAHTANGGA ADAM AF - FIZA ELITE GOYAH ???


Fiza Elite khabarnya telah hadir ke mahkamah untuk memfailkan permohonan cerai. Namun seperti biasa, desas-desus itu tidak disahkan oleh Fiza mahupun Adam. Kedua-duanya mengambil langkah berdiam diri.

ESSCOM BERKAS AGEN 'SULTAN SULU' !!


Seorang lelaki yang mengaku dirinya diberi kuasa oleh "Sultan Sulu" untuk mengurus orang Suluk yang berada di daerah ini diberkas Selasa di Kampung Long Danau, Jalan Silabukan, kira kira 16km dari bandar Lahad Datu. Foto - The Star

ROMBAKAN KABINET... SIAPA BAKAL TERSINGKIR ???


Besar kemungkinan akan ada rombakan kabinet dalam pentadbiran Datuk Seri Najib Tun Razak. Apa yang hangat dipersoalkan adalah..... BILA???? .

Mungkinkah 6 Mei ini iaitu setelah genap setahun BN kembali berkuasa selepas PRU13?

REBECCA 'TELETUBBIES' NUR ISLAM TERKILAN PENYEBAR GAMBARNYA TETAPI TIDAK FESYEN YANG DIPAKAINYA !!!

Rebecca dengan pakaian sendat berwarna pink yang menampakkan semua sudut, lekuk dan bonjol di seluruh tubuhnya.....

Semalam, nama Rebecca Nur Al-Islam hangat diperkatakan orang ramai selepas beberapa keping gambarnya dalam keadaan berpakaian busana merah ketat menyerupai watak kartun Teletubbies telah tersebar di internet.

KENAPA NAMA AL-BUKHARY DIPADAM DARI PAPANTANDA ???


xpix_gal0.pagespeed.ic.1e_T42dlBY
ALOR SETAR: Tindakan pengurusan Universiti Antarabangsa Albukhary (AiU) mengubah suai beberapa blok bangunannya dan mengisi blok yang sebelum ini kosong dengan kelengkapan serta perabot menimbulkan tanda tanya pelajarnya.


Pelajar juga mendakwa keliru dengan tindakan AiU memadamkan nama Al Bukhary pada tiga papan tanda blok bangunan Pusat Rawatan Al Bukhary, Souq Al Bukhary dan Singgahan Al Bukhary.

Mereka berkata, ia menimbulkan tanggapan bahawa pusat itu kini sudah beralih tangan kepada pihak lain dan bukannya ditutup seperti yang dinyatakan sebelum ini.

TERBUKTI PEMBANGKANG HARAMJADAH !!!! SUARA KEADILAN MENGAKU MEMFITNAH FELDA !!!!


SUARA KEADILAN - akhbar rasmi milik Parti Keadilan Rakyat (PKR) pada 27 November 2012 telah mendakwa kononnya Felda menjual minyak mentah (sawit) kepada Israel. 

MALANG TIDAK BERBAU : BUDAK LELAKI KEJAR BAS SEKOLAH, TERJATUH DAN BESI TERTUSUK MULUT TEMBUS KE PIPI !!!


Seorang murid lelaki tahun empat tertikam sebatang besi semasa bermain dengan rakan-rakannya di luar sebuah sekolah di sini.

MALAYSIAN INSIDER PADAM ARTIKEL MENGENAI GUAN ENG !!!Portal pro-pembangkang Malaysian Insider telah memadamkan artikel berkenaan 'Kami Akan Tentang Hudud Kerana Tidak Pernah Dipersetujui Pakatan, Kata Guan Eng'. Menurut maklumat Anwar Ibrahim telah meminta portal Malaysian Insider memadamkan artikel tersebut walaupun sememangnya DAP langsung tidak bersetuju dengan perlaksanaan hukum hudud.