Thursday 21 March 2013

PENGGANAS KIRAM DITANGKAP HIDUP-HIDUP....


Seorang pengganas Kiram dapat ditangkap hidup-hidup. Beliau yang sedang dalam penyamaran sebagai orang kampung berjaya dikesan oleh pasukan keselamatan. Dipercayai beliau menyembunyikan Semua senjatanya di satu tempat yang dirahsiakan. Tiada anggota tercedera dalam operasi petang tadi. sumber

SKANDAL ABBY DI LONDON CUMA BERNILAI RM50 RIBU...... murahnyer..!!!!!!!!!

Woiiiiiii..... BABI ABBY......!!!!


Saya ingin memberikan peringataan kepada Abby Abadi bahawa saya tahu apa yang berlaku di London baru-baru ini dan dengan siapa Abby ke sana.Siapa VVIP yang menaja segala perbelanjaan.Abby  ke London yang pada mulanya hanya berbekalkan satu beg tetapi pulangnya ke Malaysia dengan enam beg dan beg-begnya dibawa oleh private jet balik ke Malaysia.Dan apa kerja yang Abby lakukan hingga dapat bayaran RM50,000 selama seminggu?Takkan menyanyi ataupun berceramah di London hingga dapat bayaran sedemikan besar jumlahnya.

Ini peringatan kepada Abby,Jika beliau tidak menghentikan  keceluparannya mempermainkan agama,mengadu domba serta memberikan tafsiran agama yang bukan-bukan,saya akan menelanjangi satu persatu topeng-topeng munafik yang sedang dipakai oleh Abby ketika ini.


MAHASISWA DAKWA DILIWAT ANWAR BUAT LAPORAN POLIS...???( VIDEO ) KAWALAN KESELAMATAN KETAT DI MAHKAMAH TAWAU


Tawau  -  Mahkamah Tawau yang menempatkan Mahkamah Majistret, Sesyen dan Tinggi dikawal anggota pasukan keselamatan bersenjata sejak awal pagi Khamis.

Anggota polis tambahan mula memasuki perkarangan mahkamah pada 7.30 pagi menaiki dua lori polis dan beberapa kereta.

Kira-kira 40 anggota lengkap bersenjata berada di sekitar kawasan yang telah ditutup kepada orang awam bermula 5.30 petang semalam.

SEORANG TERTUDUH PENGGANAS SULU MENGAKU DIUPAH SESEORANG...


TAWAU – Seorang daripada lapan tertuduh yang didakwa menjadi anggota pengganas yang menceroboh Sabah hari ini memberitahu Mahkamah Tinggi di sini bahawa dia disuruh dan diupah oleh seseorang yang tidak dinamakannya.
Hooland Kalbi yang bercakap dalam bahasa Bajau dari kandang tertuduh mendedahkan demikian pada prosiding pendakwaan terhadap lapan individu yang didakwa menjadi anggota kumpulan pengganas, dua daripadanya turut dituduh melancarkan perang terhadap Yang di-Pertuan Agong.

DEMI KEDAULATAN NEGARA, NYAWA TIDAK PENTING - QAIYYUM

Foto
ZOLKIFLI Mohd Sidik, 58, memeluk anaknya Konstabel Mohammad Qaiyyum Aikal Zolkifli, 22, seorang daripada anggota polis yang diserang pengganas di Lahad Datu, Sabah, 1 Mac lalu.

"Walaupun dihujani dengan beribu-ribu butir peluru dan nyawa kami terancam ketika itu, namun demi tugas dan kedaulatan negara kami teruskan bertempur."

Demikian diungkapkan Konstabel Mohammad Qaiyum Aiqal Zolkifli, 22, anggota komando VAT 69 yang cedera ketika pertempuran menentang pengganas Sulu di Ladang Tandou, Lahad Datu, Sabah pada 1 Mac lepas.

"Pada saya nyawa tidak penting, yang penting bagi kami pengganas Sulu yang menceroboh negara kita dihapuskan," katanya lagi.

DIA BARU 14 TAHUN....TAPI DAH ADA KEKASIH.... DAH MELAKUKAN S*KS BEBERAPA KALI.... KENAPA???

Hiasan

KULIM - Polis berjaya menemui semula seorang pelajar perempuan berusia 14 tahun yang dilaporkan hilang beberapa hari lalu di  sebuah ladang kelapa sawit dekat sini, kira-kira jam 11.30 pagi kelmarin.

Pelajar itu dikatakan lari dari rumah dan tinggal bersama rakannya. 
Ketika ditemui, dia bersembunyi di belakang pokok kelapa sawit dan lebih mengejutkan, pelajar itu sedang melakukan hubungan seks bersama kekasihnya.
 

ANWAR GUNAKAN MISUARI UNTUK HURU-HARAKAN MALAYSIA.....


Barisan Pembebasan Islam Moro (MILF) menolak dakwaan bekas pemimpin Barisan Pembebasan Kebangsaan Moro (MNLF) Nur Misuari kononnya Kerajaan Malaysia telah menggunakan MILF bagi memperkukuh tuntutannya ke atas Sabah dan bertanggungjawab mendorong perpecahan di kalangan rakyat Moro.

Ketua Sekretariat MILF Mohammad Ameen berkata dakwaan itu adalah satu pembohongan dan palsu semata-mata.

8 SUSPEK PENGGANAS SULU DIDAKWA LANCAR PERANG TERHADAP YANG DI-PERTUAN AGONG...


PEGUAM Negara, Tan Sri Abdul Gani Patail diiringi anggota keselamatan menuju ke Balai Polis, Lahad Datu bagi mengikuti pendakwaan di Mahkamah Majistret di sini, semalam.

GEMPAR : GAGAL STRATEGI... KOMANDER LANUN SULU DIBUNUH PENGIKUT SENDIRI...???!!!


Berita yang kami terima, Pengganas Azumudie yang mengepalai lebih kurang 250 pengganas Kiram dilaporkan telah terbunuh. Ianya sesuatu yang sukar dipercayai apabila kematiannya bukan disebabkan oleh tembakan pasukan Perajurit Negara kita, sebaliknya kematian Pengganas Azumudie kerana ditembak oleh salah seorang pengawalnya sendiri.

Tidak ramai yang tahu, Pengganas Azumudie yang menggunakan Tangkal bersaiz besar di lehernya dikelilingi oleh kira-kira 60 pengawal peribadinya yang lengkap berpakaian tentera dan bersenjata. Tiada siapa boleh mendekatinya.