Tuesday 30 April 2013

DAKWAT KEKAL : PUAK HARAMJADAH CUBA KANTOIKAN SPR....!!!


Puak PR mengatakan dakwat kekal boleh hilang ketika dicuci dan siap publish kat fb. Tetapi, akhirnya kantoi juga, kerana ada kesan lagi di jari....cer tengok betul-betul....Bukankah kesan dakwat kat celah jari  tu masih ada...perhatiakan  diantara jari dgn kulit.. pada mata aku la.. ada kesan.. maknanya empunya jari ni dh ngundi laa kan...??? nak menipu pun agak-agaklah.....

AWAS !!! HALANG JARI ANDA DARI DICALIT OLEH PIHAK TERTENTU SEBELUM HARI MENGUNDI..!!!


Seperti yang kita ramal, seperti yang kita jangka dan seperti yang kita duga. 

Di Hulu Langat, Selangor hari ini ada sekumpulan pijak-pihak tertentu pergi ke rumah penduduk kampung untuk mencalit jari pengundi. 

Tolong sebarkan segera ke semua peringkat dan tolong sampaikan kepada kawan-kawan, sanak saudara kita, agar tidak membenarkan jari mereka dicalit dengan apa-apa warna sehinggalah hari mengundi kelak. 

Jari hanya akan dicalit apabila kita mengambil kertas undi dalam saluran tempat kita mengundi nanti. 

Puak-puak iblis ini cuba sedaya upaya mereka untuk menimbulkan kekacauan dan kekecohan dalam PRU ini. rbfonline

AWAS !!! 5 HB MEI 2013, JPM PUTRAJAYA AKAN DIRAMPAS.....???


Ini adalah perbuatan tidak bertanggungjawab oleh militan-militan pembangkang di negara ini yang nampaknya akan benar-benar mahu mencetuskan huru-hara pada hari pengundian 5 Mei nanti. 

( VIDEO ) : CHEGUBARD DEDAHKAN WAJAH ANWAR KETIKA 'BERHUBUNGAN INTIM'...???


Anwar Ibrahim kantoi lagi. Kali ini dengan pendedahan daripada calon PGayR DUN Sungai Acheh, Badrul Hisham Shaharin atau lebih dikenali sebagai Chegubard. Dalam masa Ketua Umum PGayR , Anwar Ibrahim dan anaknya, Nurul Izzah, berusaha keras untuk memburukkan SPR, kononnya berlakunya penipuan di dalam daftar pemilih serta perjalanan mengundi sewaktu pilihanraya, hari ini rakyat didedahkan tentang realiti sebenar yang berlaku. 

TIBA-TIBA NIK AZIZ SAKIT DADA BILA DISOAL MENGENAI TANAH MILIKNYA.....


Nik Aziz 'tak larat' beri penjelasan tentang isu pemilikan tanah bernilai RM10 juta.

Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat memberitahu, beliau tidak larat untuk memberikan penjelasan mengenai dakwaan beliau dan isterinya, Tuan Sabariah Tuan Ishak mempunyai tanah dikatakan bernilai lebih RM10 juta di Tunjong dan sekitar Kota Bharu.

SYED AZIDI TIDAK GENTAR SAMAN HUSAM....!!!


Syed Azidi
KOTA BHARU –  Penulis blog Kickdefella, Syed Azidi Syed Abdul Aziz akan memfailkan kenyataan bela dirinya dalam kes saman fitnah yang difailkan Naib Presiden Pas Datuk Husam Musa sebelum 22 Mei ini.

SMS YANG DIGERUNI PUAK2 HARAMJADAH...!!!


Rakan blogger, GR menerima kiriman sms dari kawan seorang Polis buat semua rakan seperjuangan khususnya anggota keselamatan negara.

Ini SMS dari kawan Polis:

Khutbah sebelum undi awal - Tatapan bagi semua Rakan seperjuangan :

IBRAHIM ALI HAIRAN DENGAN NIK AZIZ DAN ISTERI ADA TANAH BERNILAI JUTA-JUTA


Kenyataan sidang media Ibrahim Ali..

Presiden Perkasa Datuk Ibrahim Ali mempertikaikan bagaimanakah Nik Aziz dan isteri beliau Tuan Sabariah memiliki tanah sekitar Kota Bharu yang berharga melebihi 10 juta. Ibrahim Ali mendakwa beliau menerima sampul surat yang mengandungi dokumen yang berkaitan dengan hartanah milik Nik Aziz dan isterinya.