Thursday 17 September 2015

BATA KELUARKAN KASUT DARI KULIT BABI ???


TIDAK keterlaluan, kami katakan kasut keluaran Bata merupakan antara jenama popular dan favourite bagi masyarakat Malaysia sejak dahulu lagi.

NURUL IZZAH MEROYAN LIHAT 'HIMPUNAN MELAYU BERSATU' !!!


Perhimpunan Himpunan Maruah Melayu yang dianjurkan Persekutuan Silat Kebangsaan Malaysia (Pesaka) semalam yang disertai rata-rata orang Melayu dari pelbagai negeri dengan bas yang dikatakan ditaja Umno wajar dikecam, kata anak perempuan Anwar Ibrahim iaitu Nurul Izzah.

MINAH GEMUK ANAK TOKEY KEDAI MAKAN PAKSA ANAK YATIM CIUM KAKI !!!


Baru-baru ni ada satu video tersebar di media sosial, seorang budak perempuan anak yatim dipaksa cium kaki oleh seorang budak perempuan lain yang dikatakan anak pemilik kedai makan di Terengganu.

HIMPUNAN RAKYAT BERSATU - PROVOKASI 'OTAI REFORMIS' CETUSKAN KEKECOHAN PUNCA FRU SEMBUR AIR

pasukan FRU menyembur peserta Himpunan Rakyat Bersatu dengan air
Pasukan FRU menyembur peserta Himpunan Rakyat Bersatu dengan air apabila berlaku kekecohan kerana peserta tidak dapat melalui Jalan Petaling, di Kuala Lumpur, semalam. 

KUALA LUMPUR 16 Sept. – Kekecohan yang tercetus di Lebuh Petaling dan kawasan berhampiran Kompleks Kota Raya di sini hari ini didakwa berpunca daripada tindakan provokasi ahli-ahli kumpulan ‘Otai Reformis’ terhadap peserta Himpunan Rakyat Bersatu.

AHLI PARLIMEN RUSSIA BERBADAN BESAR TERSEKAT DALAM KERETA KEBAL ANCAM TEMBAK ORANG SEKELILING


Moscow: Seorang anggota Parlimen Russia dilapor tersekat di dalam sebuah kereta kebal selama lima jam dan mengancam menembak mereka yang berdiri di sekitar kereta kebal itu jika dia tidak boleh melepaskan dirinya.

ANGKATAN TENTERA TERBAIK NEGARA-NEGARA DUNIA

top 10 best world army 2015

Global Firepower (GFP), sebuah laman web terkenal analisis kekuatan pasukan tentera kebangsaan di seluruh dunia menyenaraikan Angkatan Malaysia Malaysia (ATM) sebagai ke-35 terkuat di arena antarabangsa.