Tuesday 11 June 2013

KES BULI PALING GANAS DI MALAYSIA......


Sewaktu zaman persekolahan dulu (terutama jika anda tinggal di asrama) pernahkah anda kena BULI....??? Era 70an hingga 80an dulu.... BULI seolah-olah perkara WAJIB ke atas pelajar-pelajar yang baru masuk ke asrama dan biasanya dilakukan secara berkumpulan olah pelajar-pelajar senior. Tidak dinafikan (walaupun pihak sekolah seringkali menafikan) BULI yang dilakukan selalunya sangat 'KEJAM' dan ada juga yang diluar akal fikiran..!!! 

BN FAILKAN PETISYEN PARLIMEN LEMBAH PANTAI DAN BATU, ISU 'HEAVYWEIGHT' BUKAN TUJUAN POLITIK


Kes salah laku melibatkan Naib Presiden PKR Tian Chua dan Nurul Izzah Anwar merupakan antara isu ‘heavyweight’ yang difailkan di dalam petisyen Barisan Nasional (BN), demikian menurut Penasihat Undang-undang Umno, Datuk Mohd Hafarizam Harun.

6P TEKNIK SERANGAN 'READ BEAN ARMY' YANG MELAYU PERLU TAHU..........


6 PERKARA PENTING UNTUK ORANG MELAYU PERLU TAHU.. JOM BACA PENUH TERSIRAT....
Teknik Serangan Red Bean Army Yang Perlu Kalian Tahu dan Waspada..
6P Teknik Serangan Red Bean Army : -

PENIPUAN

Salah satu teknik serangan Red Bean Army dalam alam siber adalah mengaplikasi penyebaran penipuan demi mencapai matlamat mereka. Sebelum ini kita telah melihat bagaimana penyebaran peningkatan harga minyak dan Roti Gardenia telah berleluasa di laman Facebook. Kita juga melihat penyebaran isu gambar blackout di Bentong , Gelang Patah dan Lembah Pantai. Realitinya , kotak ballot box yang disebarkan memiliki logo PAS dan ketiga – tiga tempat yang didakwa memiliki blackout merupakan kawasan yang tidak ditandingi oleh PAS. Paling penting sekali adalah Pakatan Rakyat memenangi 2 daripada 3 kerusi yang dikatakan memiliki isu blackout di Facebook oleh Red Bean Army.

MALANG WANITA SYRIA.....


Astaghafirullahal'azim......

Dirogol..............diseksa................dibunuh.............dan dicampak di tepi jalan begitu sahaja...................

Beginilah nasib ribuan wanita Syria sehari-harian. Sebahagian daripada mereka akan ditangkap oleh rejim Basyar dan pakatannya.

Ketika ditangkap, mereka akan dirogol dan diseksa secara kejam. Selepas itu mereka akan dibunuh dan ditinggalkan di jalanan Syria. Kejam!!! 

Mereka menghina wanita Sunni sedemikian rupa. Apa perasaan dan tindakan kita?

HUSAM KALAH SAMAN FITNAH RM 10 JUTA........

Husam Musa

KUALA LUMPUR - Naib presiden Pas Datuk Husam Musa hari ini kalah dalam kes saman fitnah RM10 juta terhadap New Straits Times Press (M) Bhd (NSTP) dan empat yang lain berkaitan sebuah artikel mengenai jawatannya dalam parti dan kerajaan.

AHLI PARLIMEN BAKRI LANGGAR DISIPLIN DAP....???


KUALA LUMPUR : DAP menegaskan akan mengambil tindakan terhadap ahli Parlimen Bakri, Er Teck Hwa kerana melanggar disiplin parti ekoran hadir ke taklimat Parlimen yang diboikot PR, hari ini.

HANYA SEORANG AHLI PARLIMEN PEMBANGKANG HADIR TAKLIMAT DEWAN RAKYAT


Seolah-olah mengotakan apa yang dihebohkan sebelum ini, hanya seorang ahli Parlimen pembangkang dari 88 calon kerusi Parlimen mewakili pakatan parti PAS, PKR dan DAP yg menang dlm Pilihanraya Umum yang lalu   hadir taklimat ahli Dewan Rakyat hari ini.

BLOGGER PORTAL HIBURAN TERKENAL DISAMUN...


Blogger Hiburan ‘BeautifulNara’ Disamun, BMW RM350,000 Dilarikan!

Seorang blogger portal hiburan BeautifulNara atau nama sebenar Nazuwan Ahmad kerugian kira-kira RM350,000 apabila kereta BMW miliknya dilarikan tiga penjenayah di kawasan Aman Puteri, di sini petang semalam.

Baca selanjutnya.... di sini