Thursday 19 February 2015

MANTAN KETUA HAKIM NEGARA 'BALUN' KERAJAAN KAW2.. ???


SHAH ALAM: Mantan Ketua Hakim Negara, Tun Abdul Hamid Mohamad menyifatkan kerajaan telah melakukan kesilapan besar kerana terlalu menjaga hati bangsa lain.

ROSYAM NOR EKSIDEN


Akibat hilang kawalan ketika memandu di dalam hujan lebat, pelakon dan penerbit, Rosyam Nor telah mengalami kemalangan bagaimanapun dia dilaporkan terselamat tanpa mengalamai sebarang kecederaan.

KISAH DAN TAULADAN : PEROKOK TEGAR DI HUJUNG HAYATNYA...


Anak muda yang berdiri di tepi katil ini adalah anak kepada pakcik ini yang menderita ARDS (acute respiratory distress syndrome) dengan kata lain paru-parunya mengalami masalah yang teruk dan hampir gagal berfungsi. Selepas imbasan CT dilakukan keatasnya, pakcik ini didapati memiliki kanser paru-paru. Pakcik ini adalah perokok tegar. Imbasan juga menunjukkah beberapa tompokan darah beku di dalam otaknya.

DITIPU BEKAS PENGURUS : PENYANYI CILIK TEGAR KEMBALI KE JALANAN


Penyanyi remaja Indonesia Tegar, ditipu bekas pengurus dan kini kembali hidup susah sehingga menyebabkan ibunya kembali menjadi pengemis jalanan.

ISTERI SOLAT BERSEBELAHAN KERANDA SUAMI BERTANDA SALIB

Baru-baru ini, tersebar sekeping gambar yang menunjukkan seorang wanita yang dilihat khusyuk menunaikan solat di tepi keranda dengan bunga berbentuk salib di depannya.

TUN M DEDAHKAN SURAT SULIT DAN MISTERI DARI WAN AZIZAH


Misteri sama ada benar atau tidak Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail pernah menulis surat setebal 18 muka surat kepada bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad yang menceritakan tabiat sebenar suaminya, Datuk Seri Anwar Ibrahim akhirnya terjawab.

7 NAMA ANAK JIN PALING POPULAR PADA ANAK MANUSIA !!!

6 Nama Bayi Yang Perlu Dielakkan, No 4 Adalah Yang Selalu Diberi

TENTU kita pernah mendengar ungkapan, ‘Apa Ada Pada Nama’ bukan? Telah terbukti bahawa nama amat penting dalam memain peranan terhadap diri seseorang individu/insan.Dalam program Tanyalah Ustaz, di TV9, Ustaz Sharhan Shafie seorang pengamal perubatan Islam menyatakan nama-nama berikut merupakan antara nama-nama anak Jin.

POLIS TAHAN MAHASISWA UGUT 'LETUPKAN' NEGARA


Polis semalam berjaya menahan dua mahasiswa mahasewel berlagak pengganas mengancam untu menyerang mahkamah dengan mercun di seluruh negara".