Tuesday 9 October 2012

KRONI HALAL BILA KENA BATANG HIDUNG PUAK-PUAK HALUAN KIRI !!!!

Setelah menantunya kantoi menyeleweng,Nik Aziz kata dibolehkan kronisme . Nah sekarang Mursidol DAP pula berfatwa kroni dibolehkan. Ini semua satu lagi contoh politik gampang menghalalkan cara yang diamalkan oleh puak pakatan.

DAP DAH TAK GUNAKAN ANJING, TUKAR KERA PULAK?!!!!Kalau korang nak tengok akan kebodohan haprak pakatan Pulau Pinang,nah ini kes paling menarik . Guan Eng memang cukup sakit hati apabila isu skandal 10billion seleweng tanah Bayan Mutiara dan tanah Jalan Taman Manggis.

ADAB DI MEJA MAKAN DI MAJLIS RASMITidak banyak yang mengetahui atau menitikberatkan adab makan di meja makan semasa majlis rasmi. Perlakuan ketika makan melambangkan taraf dan hubungan sosial dan perangai sebenar seseorang individu.

MASYAALLAH..... LELAKI TANPA WAJAH...!!!

Mohammad Latif Khatana 
KASHMIR - Manusia tanpa wajah. Itulah gelaran yang diberikan orang-orang kepada Mohammad Latif Khatana (32).

HANGIN AKIBAT KURANG SABAR, TUMBUK KACA KAUNTER HOSPITAL


SABAR ITU SEPARUH DARI IMAN..... jika anda bersabar itu menunjukkan anda adalah orang beriman. Tetapi jika sebaliknya.... bermakna diri anda sedang dikuasai syaitan..... Teman masih ingat lagi kata-kata itu yang dilafazkan oleh seorang ustaz suatu masa dulu ketika teman ikut ibu mengaji di surau di kampung teman.

GEMPAR!!! BAYI LAHIR DARI IBU YANG SUDAH MENINGGAL....Terkejut, seorang bayi lahir dari seorang ibu yang telah meninggal selama 2 hari membuat dunia perubatan gempar.  Secara logik, bagaimana ia boleh berlaku?

ISU KAPAL PERANG USA DI PELABUHAN KELANG

Kelmarin Bernama melaporkan.......

Kapal induk pesawat udara Amerika Syarikat (AS) USS George Washington melakukan persinggahan sulung di Pelabuhan Klang hari ini, bertujuan antara lain mempromosikan kerjasama dan hubungan dua hala antara AS dan Malaysia.

TERKEJUT! TERIMA WANG KERTAS ADA 2 KEPALA !!!!!

Wang kertas ganjil yang mempunyai dua wajah gabenor.

ADINDA SULTAN KELANTAN SAMAN PDRM...???


Tengku Muhammad Fakhry Petra Saman PDRM  : Menurut laporan berita tempatan, adinda Sultan Kelantan, Tengku Muhammad Fakhry Petra telah memberi penjelasan kepada Mahkamah Tinggi, bahawa beliau tidak ada melakukan apa-apa kesalahan berunsur jenayah sewaktu pihak polis menahannya pada 30 Ogos 2009.

ANWAR ATARTUK AL-JUBURI AMALKAN ISLAM LIBERAL...???


SEBELUM TU..... lihat dulu video ini.....