Friday 23 August 2013

'JIHAD' PALING 'AFDAL' PENYOKONG BRUTAL PAS...!!!


Nama mamat diatas tu adalah Rafi dari Gelang Patah Johor.. Dengan berpakaian baju melaju Johor, mamat penyokong PAS tu dengan bangganya menunjukkan rasa taksubnya pada DAP dan juga Lim Kit Siang..

NAHAS GENTING HIGHLAND : BAS 'BERLUMBA' DENGAN TEKSI..???


Pertengkaran antara pemandu bas dengan pemandu teksi dipercayai menjadi punca kemalangan yang belaku di Genting Highlands kelmarin.

(VIDEO DAN FOTO ) : BANGKAI BAS NAHAS DI GENTING HIGHLAND BERJAYA DINAIKKAN
Bangkai bas penumpang yang terbabit dalam nahas di Kilometer 3.6 Jalan Genting-Kuala Lumpur diangkat keluar dari gaung dengan menggunakan sebuah kren yang mampu menampung beban seberat 200 tan.

JUAL GADGET DAN TIPU ORANG RAMAI, RODY (KRISTAL) SERAH DIRI DI BALAI POLIS...???


rody
Gitaris kumpulan Kristal, Rody terkejut apabila menerima panggilan daripada seorang inspektor polis wanita pada Rabu lalu dan mengarahkannya segera menyerah diri di balai polis atas dakwaan menyamar dan menipu duit orang ramai.
Menurut Rody, dia dituduh telah menipu beberapa individu dengan cara menjual gadjet jenama Samsung menerusi online dan kononnya hasil jualan gadget tersebut akan disumbang kepada sebuah acara amal yang dianjurkan oleh Samsung dan kumpulan Kristal.

ZARINA ZAINUDDIN BAHAGIA 20 TAHUN HIDUP BERMADU, TAK HALANG JIKA SUAMI INGIN TAMBAH ISTERI KE - 3......

Kredit foto Faisol Mustafa.

Pelakon Zarina Zainuddin menyifatkan kehidupan bermadu iaitu berkongsi kasih suami bukanlah satu perkara buruk seperti yang digambarkan oleh kebanyakan wanita. Selama 20 tahun menjadi isteri kedua kepada seorang ahli perniagaan, aktres beusia 43 tahun ini mempunyai hubungan baik dengan madunya.

'POLIS' BUNUH ALTANTUYA TERLEPAS HUKUMAN MATI


Mahkamah Rayuan hari ini membebaskan bekas Pegawai Unit Tindakan Khas (UTK) Cif Inspektor Azilah Hadri dan bekas Koperal Sirul Azhar Umar daripada pertuduhan membunuh wanita Mongolia, Altantuya Shaariibuu, tujuh tahun lalu.

KENAPA HARAKAH TAK AMBIL KISAH ISU KALIMAH ALLAH.....???!!!


Heran jugak ye... PAS yang kononnya ada nama Islam pada partinya .... sering melaung-laungkan merekalah pejuang Islam.... malah bertakbir untuk menunjukkan mereka adalah lebih Islam dari orang lain.... TETAPI... tak ambil kisah langsung pasal Isu Kalimah Allah yang  permohonan pihak Gereja membuat rayuan di mahkmah telah ditolak, semalam.... Malah, Harakah langsung tak siarkan walau sepatah ayat pun berita mengenainya..... KENAPA..???