Thursday 6 November 2014

WAJAH-WAJAH INDIVIDU PENCETUS HURU-HARA DI ISTANA KEHAKIMAN DIDEDAHKAN.. KINI DIBURU POLIS...


MANA mau lari lu bro... nak ikut Alvin babi lari luar negara ke...???

Sudahlah rancangan untuk membawa seramai mungkin penyokong untuk menakut-nakutkan pihak berkuasa serta hakim-hakim Mahkamah Persekutuan, gagal, bahkan kini, samseng-samseng India yang telah ditugaskan untuk merempuh pagar yang diletakkan oleh pihak keselamatan di Istana Kehakiman pula sedang diburu oleh pihak polis.

'SYAITAN' ASRAMA BERSINGLET HITAM DIKENAL PASTI...


Pembuli ‘singlet hitam’ dikenal pasti

Polis sudah kenal pasti insiden buli diketuai seorang pelajar memakai singlet hitam yang viral di Facebook berlaku di Pontian, empat tahun lalu.

ALUMNI MRSM BALIK PULAU BUAT LAPORAN POLIS KES BULI TIDAK BENAR


Persatuan Bekas Pelajar MRSM Malaysia (Ansara) Cawangan Balik Pulau mendesak sebuah portal berita menarik balik dakwaan yang disiarkan kononnya klip video kes buli terbabit berlaku di MRSM Balik Pulau, Pulau Pinang.

PERBICARAAN PROFESSOR MADYA DR. AZMI SHAROM CABAR AKTA HASUTAN 1948 BERMULA HARI INI


KUALA LUMPUR  5 Nov - Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini akan mula mendengar saman yang dikemukakan oleh pensyarah Universiti Malaya, Profesor Madya Dr. Azmi Sharom bagi mencabar Seksyen 4(1) Akta Hasutan 1948 yang didakwa bertentangan dengan kebebasan bersuara yang diperuntukkan dalam Perlembagaan Persekutuan.

'SAMSENG' ASRAMA ANAK YATIM TELAH DITAHAN POLIS, BUANG SEKOLAH DAN BUANG ASRAMA

Video buli

INFO yang ingin dilaporkan ialah mengenai buli di asrama Kes 2 berdasarkan gambar di atas... Baca info terdahulu... DI SINI

SEORANG MAUT, REMAJA HILANG : CAMERON HIGHLANDS DILANDA BANJIR LUMPURKUALA LUMPUR : Seorang dilaporkan maut manakala seorang lagi hilang dalam kejadian banjir lumpur yang melanda Cameron Highlands, Pahang petang Rabu.

MELAYU ISLAM SEBAR AJARAN SESAT.....

Mereka didakwa sebarkan ajaran sesat... tutup muka malu la pulak tu.... lupa ke Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui akan perkara yang nampak dan ghaib....

Kuala Lumpur : Selepas 14 orang dihadapkan ke Mahkamah Tinggi Syariah Kuala Lumpur dua minggu lalu, lapan lagi individu termasuk dua beranak dihadapkan ke Mahkamah Rendah Syariah di sini, semalam atas tuduhan mengembangkan ajaran sesat Millah Abraham.