Wednesday 4 June 2014

PETANDA KIAMAT SANGAT HAMPIR ??? : SUNGAI EUPFRATES KERING-KONTANG !


Sungai Euphrates di Syria hampir sepenuhnya kering. Gambar ini diambil 24/05/2014 Punca kering adalah Sebab Turki memotong air untuk Syria SubhanAllah ini perkara yang luar biasa. Sungai Efrat kering adalah perkara yang amat menakutkan kita semua..Inilah Tanda kiamat yang semakin jelas YANG kita lihat.

(FOTO) : GEMPAR !! BANJIR KILAT DI KAMPUS UIA GOMBAK

PELAYAR BRITAIN NAMPAK PESAWAT TERBAKAR DI RUANG UDARA LAUTAN HINDI .... #MH370 ???

Foto

THAILAND :

DI kala perkhabaran berita mengenai status di mana MH370 masih kabur, sebuah portal berita Thailand melaporkan seorang pelayar wanita dari Britain mendakwa melihat MH370.

(VIDEO) : 3 LELAKI PARAH DITETAK DALAM PERGADUHAN BERPUNCA DARI 4 WANITA TOLAK AJAKAN UNTUK MINUM BERSAMA


KOTA KINABALU : 

Video pergaduhan yang didakwa melibatkan penduduk tempatan dan warga asing di pekan Keningau tersebar dan heboh diperkatakan.

SIAPA BOCORKAN MAKLUMAT KEPUTUSAN MAKMAL MENGENAI DNA BABI DALAM COKLAT CADBURY ???


PETALING JAYA – Kementerian Kesihatan akan menjalankan siasatan dalaman berhubung kebocoran keputusan makmal sebelum ini yang mengesan DNA babi dalam dua produk coklat Cadbury.

MISTERI KEHILANGAN PESAWAT #MH370 DARI SUDUT PANDANGAN TUN M


Selagi kehilangan MH370 masih belum terungkai misterinya, aku masih akan tetap menyiarkan artikel-artikel mengenainya. Sama ada ianya cuma teori atau sekadar tulisan-tulisan yang meluahkan pendapat sendiri dan analisa-analisa berdasarkan kata hati, itu bukan alasan aku untuk tidak memperkatakan mengenainya lagi.  Manalah tau di dalam banyak-banyak artikel tu ada terselit rahsia yang benar tentang kehilangan misteri pesawat canggih seumpamanya itu di dunia ini. Kali ini kita jenguk pulak ke blog mantan Perdana Menteri kita yang 'sangat digeruni di dunia'.... apa katanya?

KPDNKK NAFI PENGGUNA BERPENDAPATAN RM5K DAN KENDERAAN LEBIH 2000cc AKAN DIHAPUS SUBSIDI RON95 !!!

RON 97

Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) hari ini menafikan laporan bahawa hanya pengguna berpendapatan kurang RM5,000 dan membawa kenderaan berkuasa kurang 2,000cc layak menikmati pembelian bahan api bersubsidi secara sepenuhnya.