Wednesday 4 November 2015

RAMESH RAO DAKWA DAP BENCI MELAYU LEBIH MAJU DARI CINA ???


Pengerusi Pertubuhan Minda dan Sosial Prihatin (PMSP), Ramesh Rao, mendakwa bahawa parti DAP sebenarnya tidak suka melihat orang Melayu lebih maju daripada orang Cina. Memang benci sangat-sangat bila ada orang Melayu yang berada di atas dan menyandang jawatan lebih tinggi dan lebih banyak bilangannya dari DAP.

RAMAI TERPEDAYA DENGAN KEKAYAAN LELAKI MUDA INI .....

Lelaki Ini Miliki 43 Rumah, 11 kg Emas & Simpanan 7 Angka. Ramai Mahu Ikut Jejaknya Sehingga…

Seorang pengguna Facebook, Khairul Ezuwan telah membuktikan bahawa betapa ramainya masyarakat Malaysia sekarang yang mudah terpengaruh dengan posting berkaitan dengan kekayaaan yang diperolehi dalam masa singkat. 
Mari lihat....

700 PENERBANGAN KE BALI DIBATALKAN ANAK GUNUNG BERAPI RINJANI MELETUS
DENPASAR – Lapangan terbang antarabangsa Ngurah Rai di Bali terpaksa ditutup kepada semua penerbangan pada Rabu susulan letusan anak gunung berapi Rinjani di Lombok wilayah Nusa Tenggara Barat sejak Selasa.

SURAT PALSU UNTUK JATUHKAN PM NAJIB SEDANG DIEDARKAN ???


Setelah gagal menjatuhkan Perdana Menteri dengan pelbagai isu, pembangkang melalui Kumpulan Pembaharuan Pilihan Raya (BERSIH) menggunakan taktik ‘kotor’ untuk meneruskan niat mereka melalui usul tidak percaya terhadap Datuk Seri Najib Tun Razak.

ISU DEBAT - PENDEBAT TERBAIK ASIA SIFATKAN DAP PENGECUT, CAKAP BESAR


KUALA LUMPUR 4 Nov - Pendebat terbaik Asia, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman, mengkritik DAP sebagai 'takut dengan bayang-bayang sendiri' apabila mula beralasan berhubung isu debat 1Malaysia Development Berhad (1MDB).

TAKUT DEBAT - TONY PHUA DIGELAR 'PONDAN FROM OXFORD' KERANA MEMALUKAN DAP !!!


Joceline Tan dalam rencana bertajuk “Power play in Selangor DAP polls“, Joceline (foto) berkata sebagai politikus ‘superstar’ yang mendapat publisiti media hampir setiap hari, Pua sewajarnya mendapat undi yang lebih baik berbanding dengan calon-calon lain.

KEMUNGKINAN CEBISAN DAGING MANGSA BUNUH KEJAM DIBERI MAKAN ANJING PELIHARAAN SUSPEK

Dua daripada empat suspek kes pembunuhan di Jalan Pahang-Tapah dibawa keluar dari Mahkamah Majistret Tapah menaiki kenderaan (Foto: Utusan)
Empat sekeluarga yang ditahan selaku suspek kes pembunuhan di Jalan Pahang -Tapah dibawa keluar dari Mahkamah Majistret Tapah, semalam.

MENGERIKAN! Jiran kepada empat sekeluarga yang ditahan selaku suspek kes pembunuhan kejam di Tapah, Perak mendakwa tidak mustahil jika cebisan mayat empat mangsa turut dijadikan makanan anjing keluarga terbabit.

KANAK-KANAK BALIK MENGAJI NYARIS JADI MANGSA CULIK LELAKI BERTOPENG


SUNGAI PETANI – Seorang ibu mendakwa anaknya menjadi mangsa kes cubaan culik ketika dalam perjalanan pulang ke rumah selepas menghadiri kelas mengaji di Kampung Merbok, kira-kira jam 5.45 petang kelmarin.

BAHU CALON SPM DIKELAR BERGADUH DENGAN RAKAN SEKELAS


IPOH - Seorang pelajar yang menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) cedera di bahu kanan akibat dikelar dengan pisau oleh rakan sekelasnya dalam pergaduhan di Sekolah Menengah Kebangsaan Hutan Melintang pada Selasa.