Tuesday 18 February 2014

BR1M 3.0 (2014) - ANDA MASIH BOLEH MEMBUAT RAYUAN


Permohonan Rayuan BR1M 3.0 2014 : Pembayaran Br1m 3.0 2014 akan bermula 22 februari 2014 ini. Dan yang mana tidak memiliki akaun bank, pastinya kaedah konvensional masih lagi terpakai dengan menerima dari kalangan ADUN, Ahli Parlimen mahupun melalui JKKKP dan terima baucar BR1M 3.0 2014. 

SUAMI DATUK SURAYA YAACOB MENINGGAL DUNIA.... AL-FATIHAH

alt

KUALA LUMPUR 18 Feb - Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sungai Tiang, Datuk Suraya Yaacob sekali lagi dilanda musibah apabila suaminya meniggal dunia akibat jangkitan kuman di kepala, selepas anak keduanya meninggal dunia pada 2010.

USTAZ BANGGA SEBARKAN KONON MIMPI BUNUH PERDANA MENTERI..... USTAZ APA TU ???


Dia menggelar dirinya 'USTAZ'.

Lazimnya, kenyataan USTAZ dipercayai oleh masyarakat kerana USTAZ penuh ilmu ugama di dada.

( VIDEO ) : BERCERAI TALAK SATU, ERRA FAZIRA DIBERIKAN HAK MELAWAT DAN BERMALAM DENGAN ANAK PADA CUTI SEKOLAH DAN HARI PERAYAAN


Shah Alam – Desas-desus mengenai keretakan rumah tangga pelakon dan pengacara program Primadona, Erra Fazira dan suaminya Engku Emran Engku Zainal Abdin terjawab apabila pasangan berkenaan bercerai talak satu di Mahkamah Tinggi Syariah di sini pada Selasa (18 Feb. 2014).

REALITI - SWEDEN MILIKI PENGKALAN TENTERA BAWAH TANAH PALING BESAR DAN AMPUH DI DUNIA


Bertempat di Sweden, Musk = C3 = B6 merupakan kemudahan Tentera bawah tanah terbesar di dunia. Dipergunakan untuk Pangkalan Tentera Laut. 

BUDAK 'PEMBULI' DALAM VIDEO KLIP 'LAN TODAK' MENINGGAL DUNIA..... AL-FATIHAH


Masih ingatkah anda kes tiga budak pembuli Sek Men Tun Hussein Onn di Seberang jaya yang menjadi viral dengan video klip Lan Todak tidak lama dahulu ?

Salah seorang daripada pelajar itu dikatakan telah meninggal dunia setelah terlibat dengan kes langgar lari jumaat lepas tak jauh dari sekolahnya.

KES TUNTUTAN CERAI NURUL IZZAH - RAJA AHMAD SHAHRIR AKAN DISEBUT PADA 11 MAC 2014

Suami Anggota Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah Anwar, Raja Ahmad Shahrir Raja Salim (kanan) hadir bersama peguamnya bagi sebutan kes perceraiannya di Mahkamah Rendah Syariah, Kompleks Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan, Jalan Duta di sini, Selasa. Mahkamah Rendah Syariah menetapkan 11 Mac sebagai tarikh sebutan semula kes cerai secara baik bagi pasangan terbabit. Foto: BERNAMA

KUALA LUMPUR : Tarikh sebutan kes perceraian yang melibatkan Naib Presiden PKR, Nurul Izzah Anwar yang difailkan terhadap suaminya Raja Ahmad Shahrir Iskandar ditetapkan pada 11 Mac ini.

ERRA FAZIRA SAH BERCERAI TALAK SATU....JANDA KALI KE-2

alt

KECANTIKAN, KUASA, WANG DAN KEDUDUKAN bukanlah jaminan keluarga bahagia. Rezeki, jodoh dan maut itu semua adalah ketentuan Allah... 

Pelakon popular, Erra Fazira sah bercerai talak satu dengan suaminya, Engku Emran Engku Zainal Abidin di Mahkamah Tinggi Syariah, di sini, sebentar tadi. 

KERETA PROTON DIJUAL MURAH DI LUAR NEGARA ???


SEBELUM ini, sudah banyak kali kita mendengar dakwaan harga jualan bagi beberapa model kereta keluaran Proton Holdings Bhd (Proton) di luar negara dikatakan lebih rendah berbanding harga dalam negara.

BERPURDAH TAPI LESBIAN .....!!!


Semua kerana nafsu.. Bila nafsu menguasai tahap menggila. Semua benda dia sapu. Sebab tu adanya agama untuk mengawal nafsu manusia...Patut dijadikan contoh untuk ibubapa kat luar sana.. Kena selalu bagi nasihat kat anak pompuan or laki... Tambah lagi dgn dunia canggih harini. Ko google jer, semua keluar. Thats why anak2 hari ni lebih cekap, lebih bijak dari yang sepatutnya. Muka nampak nerd jer..

SABAH DAN SARAWAK DIHASUT KELUAR DARI MALAYSIA ???


Sebarang cadangan mengenai Sabah dan Sarawak sepatutnya keluar dari Malaysia dianggap sebagai hasutan, kata Menteri Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan Datuk Abdul Rahman Dahlan.

TIMBALAN SETIAUSAHA AGUNG PAS HAVOC PASAL PESAWAT AIR ASIA TERHEMPAS DI KLIAKecoh seketika di dalam Twitter tentang sebuah pesawat syarikat penerbangan Air Asia dikatakan terhempas berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) di dalam kawasan Putrajaya.

( VIDEO ) - PADERI PENGGAL KEPALA PATUNG BUDDHA DALAM UPACARA KRISTIAN ???
Malaysia sebagai sebuah negara berbilang bangsa dan punya berbagai agama sebenarnya sudah mencatatkan sejarahnya yang tersendiri.