Wednesday 6 August 2014

SUBHANALLAH !!! BRIGED AL-QASSAM TERPERANGKAP DALAM TEROWONG PERANG SEDALAM 25 METER DITEMUI SELAMAT DAN SIHAT

 
[Mujahidin Al-Qassam terperangkap dalam terowong berminggu-minggu, akhirnya berjaya keluar dengan selamat]

Kisah ini diceritakan sendiri oleh Briged Izzuddin Al-Qassam dalam laman sesawang mereka iaitu kisah bagaimana 29 orang anggota Briged Al-Qassam yang bertempur di Khan Younis ketika perang darat bermula terperangkap dalam terowong bawah tanah dan komander briged mengesyaki bahawa mereka tela
hpun syahid selepas terputus komunikasi dengan mereka.

APA KE JADAHNYA NAK SAMAKAN KES MB PERAK TAHUN 2009 DENGAN KES KHALID IBRAHIM ???

 

SHAH ALAM 6 Ogos - Penyingkiran Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin sebagai menteri besar Perak pada 2009 kini akan menghantui Barisan Nasional (BN) dan penyokong Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim yang mahukan beliau kekal di pejabatnya, kata peguam.

AWAS !! KOD BAR PRODUK ISRAEL !!!

 

DIKATAKAN... Antara produk yang diboikot ialah Sodastream, Marks & Spencer, Morrisons, Waitrose, McDonalds, Coca-Cola, Motorola, HP, Revlon, Ralph Lauren dan Starbucks.

AKHIRNYA.... HAYAT RAMBO BENTONG AKAN BERAKHIR DI TALI GANTUNG...

 

TEMERLOH – ‘Rambo Bentong’ atau nama sebenarnya Rabidin Satir dijatuhi hukuman gantung sampai mati oleh Mahkamah Tinggi di sini hari ini selepas didapati bersalah membunuh remaja perempuan berusia 17 tahun, lima tahun lepas.

RELA MELETAK JAWATAN DEMI GAZA....SYABAS DAN TAHNIAH untuk Sayeeda Warsi seorang anggota jemaah menteri di United Kingdom yang merelakan dirinya meletak jawatan dari kabinet United Kingdom hari ini (semalam) kerana tidak boleh menerima dasar kerajaan UK yang langsung tidak membantu Gaza malah tidak mengutuk serangan Tentera Israel ke atas Gaza.

KHALID IBRAHIM BERMUSUHAN DENGAN PARTINYA SENDIRI ???

 

Surat Tunjuk Sebab kepada Tan Sri Khalid Ibrahim kerana enggan meletakkan jawatan sebagai Menteri Besar Selangor. Apa kah kesudahannya? Apa kah Khalid terus bertegas untuk tidak mematahui kehendak Anwar agar beliau meletakkan jawatan, bagi membolehkan isteri Anwar menggantikannya? Khalid sudah membuat keputusan menentang, seharusnya perlu mengikut kata peribahasa alang-alang mengenggam bara api gengamlah sehaingga jadi arang. Bagi Khalid, melepaskan jawatan, tiada berguna lagi, kerana PKR sudah memutuskan, bahawa beliau adalah pemimpin yang tidak dikhendaki dalam parti. 

PENGHINAAN KE ATAS ISLAM, MELAYU DAN RAJA-RAJA MELAYU : AG DAN IGP MACAM 'BANGAU OH! BANGAU' !!!