Monday 8 October 2012

5 JANDA KAYA DAN SEKSI DARI HOLLYWOOD


BILA AHLI SEUMUR HIDUP PAS PUN KONDEM PAS..... apa citer yop!!!!


KERJASAMA PAS DAN DAP BERCANGGAH KEHENDAK ISLAM - SHAHNON AHMAD


APA KATA PENDAKWA TERKEMUKA PERANCIS MENGENAI SCORPENE


KALAU PUAK-PUAK PAKATAN HALUAN KIRI TAK TAU NAK BACA.... pandai2 sendiri la. Kalau memfitnah pun hebat takkan hal lain ke longkang!!!
KUALA LUMPUR  :  A prominent French Government prosecutor has denied reports circulating among some Malaysian online news portals of an ongoing trial in France, on allegations of corruption by a French company over the purchase of two French-made Scorpene submarines by Malaysia in 2002.

PERFUME UNTUK LELAKI DARI PENGELUAR KERETA MERCEDES-BENZ

detail berita

Mercedes-Benz diketahui sebagai jenama kereta high-end. Namun brand asal Jerman itu kini memperluas bisnesnya dengan dengan menciptakan sebuah perfume baru.

WANITA ROBOCOP TERUJA DAPAT BERJALAN SEMULA

SOPHIE (tengah) diberi peluang mencuba Rex disaksikan keluarga dan teman lelakinya, Tom (dua dari kiri).
SOPHIE (tengah) diberi peluang mencuba Rex disaksikan keluarga dan teman lelakinya, Tom (dua dari kiri).

LONDON: Sophie Morgan boleh dianggap seorang RoboCop apabila separuh daripada tubuhnya berfungsi dengan bantuan peralatan canggih bernilai �90,000 (RM443,747). Bagi sesiapa yang melihat Sophie, pasti akan berasa kagum.

PELIK ! MACAM MANA KERETA NI BOLEH PARKING DI BALKONI APARTMENT TINGKAT 3...???

detail berita

PEMANDU TEKSI DI KL PATUT LETAK STICKER 'TEKSI TIDAK BERMETER'....!!!

Pemandu Teksi Di KL Catatkan Reputasi Paling Teruk Didunia


KUALA LUMPUR - Hanya mengunakan beg selimpang, beg kamera kosong di leher dan mengenakan seluar longgar saya berlagak untuk menjadi sebahagian pelancong Mat Salleh. 

IKUT CARA GADIS INI ATAU MENYESAL SEUMUR HIDUP...!!!


Akibat Gambar Berbikini Dan Seksi Di Internet - Pengajaran Buat Remaja MalaysiaFITNAH HEBAT PUAK HALUAN KIRI - ZAHID PELUK AWEK CUN...!!!

Keratan gambar dalam akhbar Cina.....

KENAPA TEMAN PILIH BLOGSPOT UNTUK BERBLOG

      ATAU     

Sebelum ini, teman telah ditanya oleh beberapa rakan blogger kenapa teman memilih platform blogspot untuk berblog.  Mereka berpendapat Wordpress adalah lebih mudah.... Mungkin sebab mereka gunakan platform itu. Dan rakan  blogspot pulak kata, blogspot lagi best.

HUKUM GANTUNGKAN AKIDAH PADA TANGKAL AZIMAT....!!!!

Lilitan Benang Hitam pada budak adalah amalan syirik.

Soalan : MENJADI kebiasaan atau kelaziman di kampung saya, apabila terdapat kanak- kanak menghadapi masalah kesihatan khususnya yang kerap menangis lebih daripada biasa, dibawa kepada perawat, lalu tangannya diikat dengan benang hitam atau benang berwarna lain, dengan pelbagai warna sebagai ikhtiar untuk perlindungan daripada pelbagai gangguan. Apakah rawatan dan amalan seperti ini diharuskan oleh syarak?